2777
2789
عنوان

سوسک ریز

131 بازدید | 8 پست

دو ساله درگیر هستم ، البته تا حدود زیادی با ژل برسودا کنترلش کردم ولی چون طبقه اولمون خیلی زیاد دارند و ما طبقه دو هستیم دو روز یه بار یدونه میدیدم حالا یا زنده یا اگه به طعمه ها میخوردند جنازه شو میدیدم، طبقه اول مستاجره و پشکل روانی دلرند انگار در رو اصلا باز نمیکنند برای سمپاشی و ... با اینکه شکایت رسمی کردم و هنوز رسیدگی نشده، ولی رفتم دامپزشکی یه سم کوچولو داد گفت با آب قاطی کن و اسپری کن تو راه پله و تو راه آب ها بریز، پنجشنبه هفته پیش این کارو کردم و از اون موقع هر شب سینک ظرفشویی رو کیپ میکنم خداروشکر امروز سه شنبه است یعنی شش روزه چیزی ندیدم ، یعنی امیدوار باشم که اون سم تاثیر داشته و سوسک ها از راه آب سینک میومدند؟ یعنی با کیپ کردن سینک میشه کنترل کرد ؟ حتی خونه رو گذاشتم برای فروش ! ظرف های مصرفی وسط هال تو سینی میذارم ، دو ساله دارم با زجر زندگی میکنم 😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقدر سخته نگا عطاری هم برو چند سال پیش مادرشوهرم خونش پر بود از سوسکهای کوچیک یه سم از این قلمی ...

حتما خونه شون ویلایی بوده ، دوستم هم خونه شون پر بود میگه با همین خمیر نابود کرد برا اون خمیر نبرد بود ، ولی من چون همسایه داره ریشه کن نمیشه ، نمیدونم با کمک کیپ کردن ظرفشویی و ماهانه ریختن سم تو راه آب میتونم خلاص شم ، حسرت یه آشمزی بدون ترس و استرس به دلم مونده

ای واییی منم تابستونا دارم  خیلی عذابه از فاضلاب میان واسه من

آپارتمان نشینی عزیزم‌؟ اگه آره همسایه هاتونم دارند؟

اگه ویلایی هست خونه تون با خمیر میشه ریشه کن کرد

ما خونمون ویلایی هست یه مدت تو آشپزخونه سوسک میدیدم همه جا رو تمیز کردم مرتب سم میزدم بازم هر از گاهی میدیدم 

یه روز از تو کوچه صدای دعوای همسایه بغلی با صاحبخونه شنیدم میگفت خونت پر سوسکه باید تعمیر کنی 

خلاصه تا اونا تعمیر نکردن کابینت‌ها عوض نکردن درست نشد 

ما خونمون ویلایی هست یه مدت تو آشپزخونه سوسک میدیدم همه جا رو تمیز کردم مرتب سم میزدم بازم هر از گاه ...

یعنی لعنت بر همسایه بد 

همسایه ما مستاجرند و مشکل روانی دارند، برادرش دکتره پول اجاره رو زیاد پرداخت میکنه که صدای صابخونه در نیاد ، هر چی اعتراض هم می کنیم صابخونه عوضی اهمیت نمیده ، پیگه من راضی ام سر وقت پرداخت می کنند . خدا ازش نگذره 

ویلا همکف  نمیدونم کجاها بزنم

همه درزا بزن، گوشه های پنهان آشپزخونه، کابینت، اندازه عدس به فاصله ۲۰ سانت بزن ، بعد از ده روز دوباره تکرار کن

ویلایی خیلی راحت ریشه کن میشه

حتما این کارو کن خودتو خلاص کن