2777
2789
عنوان

مشاور عالی برای کنکور

181 بازدید | 10 پست

مشاور در حد عالی اگ میشناسید لطفا معرفی کنید 

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

عزیزم بیشتر مشاورای عالی اونقد سرشون شلوغه که زیاد به شاگردا توجه نمیکنن

بهترین مشاورخودتی به همراه ترکیب اراده و استمرار و آزمون

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱
عزیزم بیشتر مشاورای عالی اونقد سرشون شلوغه که زیاد به شاگردا توجه نمیکنن بهترین مشاورخودتی به همراه ...

شما میشناسی؟

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما میشناسی؟

علیرضا افشارو تعریفشو زیاد شنیدم 

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱
علیرضا افشارو تعریفشو زیاد شنیدم 

شماره ای چیزی ازش ندارین؟

نه 

سرچ کن سایت علیرضا افشار مشاور کنکور 

سایتش میاد تو ی قسمتش شمارشو گذاشته

خودت و معلم هر درست

پشت کنکور هستم بعد الان اینجور میگی با خودت وسط راه شل میکنی 

نه  سرچ کن سایت علیرضا افشار مشاور کنکور  سایتش میاد تو ی قسمتش شمارشو گذاشته

ممنون عزیزم

پشت کنکور هستم بعد الان اینجور میگی با خودت وسط راه شل میکنی 

مطمین باش هیچ مشاوری هر روز زنگ نمیزنه انگیره بده بهت 

اگرم زنگ زد اونم بعد از چندوقت برات عادی میشه و شل میکنی 

حیف پول که بدی به مشاور 

مطمین باش هیچ مشاوری هر روز زنگ نمیزنه انگیره بده بهت  اگرم زنگ زد اونم بعد از چندوقت برات عاد ...

بیشتر بخاطر برنامش میخام