باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
بچه ها کمک آبروم رفتداشتم حیاط می شستم از دور با فشار آب به گل ها ی تو باغچه آب دادم بعد. شلنگ گره خورده بود دستم رو بلند کردم درارمش آب رفت تو حیاط همسایه😭
حرمت عرش برین بهترین جای زمین 🥲🤲🏻🥹میدونید اگه از من بپرسن بزرگترین ترست چیه میگم چی ؟ میگم میترسم از روزی که بمیرم و نرفته باشم خدمت کسایی که عاشقشونم به معنی واقعی کلمه 🩷🖤امید وارم بزودی زود قسمتم بشه کربلا ، نجف ، مکه ، مدینه اینا بزرگترین آرزو هامن اگه رفتید خوش به حالتون 🫀😃برا منم دعا کنید نصیبم بشه 🙂↕️😭 خدا جونم عاشقتم 🫂🫀
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉
والا من نزدیک بود جدا بشم تو عقد بس که مشکل داشتیم، الان ۷ سال از زندگیمون میگذره و خدا رو شکر راضی ام.
جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
به نظرم بیشتر بحث ها به خاطر دخالت های اطرافیان هس و اینکه همیشه بحث هست دیگه چیکار میشه کرد یه آدم بی عیب و نقص پیدا نمیشه دیگه میتونی صبرت ببر بالا و باهاش بساز طلاق خوب نیس البته اگه خیلی حاد نباشه اوضاع