2777
2789

سلام

شرمنده عزیزان

خیانت دیدم میخوام ببخشم لطفا واسه حل مشگلمون صلوات بفرستیو

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من هماتوم داشتم سه چهار ماه اول حالا اندازشو یادم نیس..

شما هم برو دکترت قشنگ توضیح میده فقط سعی کن هرچیزی میگه همه رو دقیق انجام بدی انشاالله از بین میره..

و اینکه کار سنگین نکن ی مدت..خم و راست نشو..پله زیاد نرو..جارو برقی نکش..وسیله جا بجا نکن..دستشویی فرنگی برو

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
عزیزم من هماتوم داشتم سه چهار ماه اول حالا اندازشو یادم نیس.. شما هم برو دکترت قشنگ توضیح میده فقط ...

دیروز دکتر بودم.چیزی نگفت.فقط گفت رعایت کنو شیاف پروژسترون داد.اما من نمیدونستم خطر ناکه چندتا بچه بغل گردم آشپزی کردم حتی دیشب مهمون داشتم.الان که تو نت سرچ کردم دیدم خیلی خطر داره

دیروز دکتر بودم.چیزی نگفت.فقط گفت رعایت کنو شیاف پروژسترون داد.اما من نمیدونستم خطر ناکه چندتا بچه ب ...

اگه مراقبت کنی خیلیم خطرناک نیس..الان توی بارداری های جدید خیلیااا هماتوم دارن..شیافاتو سر وقت بزن..

از امروزم رعایت کن..آشپزی اشکال نداره گلم..فقط سرپا موندن طولانی خوب نیس

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
اگه مراقبت کنی خیلیم خطرناک نیس..الان توی بارداری های جدید خیلیااا هماتوم دارن..شیافاتو سر وقت بزن.. ...

ببخشید ولی یبوست اذیت میکنه.و نمیتونم کاریش کنم.حتی به دکتر هم گفتم دارو نداد.گفت فعلا باید تحمل کنی.آیا برای جنین ضرر نداره.

ببخشید ولی یبوست اذیت میکنه.و نمیتونم کاریش کنم.حتی به دکتر هم گفتم دارو نداد.گفت فعلا باید تحمل کنی ...

برای یبوست از روغن زیتون داخل سالاد استفاده کن..

شیر و ماست بیشتر بخور..

آب و مایعات خیلی تاثیر داره..

سوپ و آش و سبزیجاتم خوبه..