2777
2789
عنوان

حس می کنم برامون دعا نوشتن

1840 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

من و همسرم عاشق هم بودیم طوری که همه غبطه رابطمون رو می خوردند….

بعد عقد همسرم مثل پروانه دورم می چرخید و کلا حرف من بود….

تا اینکه مادرش احساس خطر کرد چون تک پسره…

من از راه دور قرار بود بیام محل زندگی همسرم زندگی کنیم….

مادرش به شدت می ترسید که من همسرمو با خودم ببرم سمت خودمون زندگی کنه…

اوایل که همسرم باهام خوب بود مادرشوهرم حرص می خورد و از من بدش میومد….بهم میگفت یه روز پسرمو ازم جدا می کنی….

تا اینکه بعد از ۵ ماه بعد عقد یهو همسرم از این رو به اون رو شد….

الان ۵ سال دارم باهاش زندگی می کنم….با اینکه میدونم دوسم داره اما اصلا سمتم نمیومد و با من و خانوادم بدون دلیلی سرد شد….

الانم داریم جدا میشیم….

دیگه موندم به خدا…. به نظرم دعا برامون نوشتن…

کسی جایی میشناسه که من مطمئن بشم؟؟اگه دعا واقعا هست تا قبل اینکه دیر شه باطل شه…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگر شک داری، التماست میکنم سمت دعا نرو...

این چند روز پیرم در اومد نی نی سایت انقدر التماس کردم سمت دعا نرید، حتی دعای محبت، حتی از گوشه ی مفاتیح دعا خودتون ننویسید، ف. ا. ل نگیرید، سمتشون نرید، بخدا نمیدونید چ عواقبی برتون داره، هم زندگیتون بدتر میشه هم دعایی ک میگیرید تو زندگی اطرافیانتون تاثیر بدی میذاره ب مرور...

عزیزم شاید بی وقت از کنار زمین خالی رد شدی، شاید بی وقت و غروب بهشت زهرا یا مکان های زیارتی رفتی، ذهنتو فقط رو دعا گرفتن درگیر نکن...

نمیدونم چ راهکاری بدم گره از مشکلت باز بشه فقط میگم نرو سمت دعا همین

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
حتی اگر شک داری، التماست میکنم سمت دعا نرو... این چند روز پیرم در اومد نی نی سایت انقدر التماس کردم ...

من اصلا دعا رو قبول ندارم

ولی میگم اگه برام گرفته باشن باطلش کنم

شما نظرت اینه که اگه دعایی هم باشه سمتش نرم برای باطل کردنش؟

من اصلا دعا رو قبول ندارم ولی میگم اگه برام گرفته باشن باطلش کنم شما نظرت اینه که اگه دعایی هم باش ...

ببین عزیزم، ب جرات میگم تمام دعانویس ها اگر برای کسی قلم بزنن، حتی اگر دعای محبت باشه نحسی وارد زندگی اون شخص میکنن، دعانویس دیدی پولدار باشه یا زندگی خوبی داشته باشه؟

نمیدونم برات دعا گرفتن یا ن ولی اینو مطمعنم دعانویس نمیتونه کاری کنه چون همشون از دَم شیاد و کلاهبردارن...

برو مشاوره فداتشم، پول و وقتی ک داری برای دعانویس میذاری ب مشاوره بده❤

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤