2777
2789
عنوان

شپش

270 بازدید | 8 پست

سلام خانومای گل

بیشترتون میدونین که شپش واقعا یه موجود کثیف و چندش اوریه

دختر من مدرسه نمیره پیش یا مهدم نمیره

یه شب که برده بودمش پارک حالا نمیدونم چجوری و از کی گرفته بود بعد چن روز خارش سرش برده بودمش حمام داشتم موهاشو سشوار میکردم متوجه شدم تو سرش دونه های ریز خیلی خیلی زیاده زدم نت دیدم تخمه شپشه

و متوجه شدم مبتلا شده چن روز بعدشم متوجه شدم خودمم گرفتم

حالا میخوام تجربمو بگم بهتون

اول دیدم زده با پودر لباسشویی بشورین شستمو

شامپو پرمترین گرفتم استفاده کردیم

اسپری ضدعفونی گرفتم 

سس مایونز گذاشتم کلا بی فایده بود

تا اینکه دستگاهشو گرفتم خیلی خیلی زیاد تخمارو جم کرد بعدم محلول ایورپیل که واقعا ابه روی اتیش بود

اسپری کردم رو موهامون کلا نسلشون منقرض کرد

اگر خدایی نکرده مبتلا شدین یا دستگاه یا مخلول ایورپیل معجزه میکنه 

ممنونداز وقتی که گذاشتین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن بار محلول زدین

فقط یکبار

یه محلول کامل چون موهامون بلند بود با یه استکان اب قاطی کردم اسپری کردم رو موهامون ۷ساعتم نشستم تو نت زده نیم ساعت یا یه ساعت کافیه ولی من ۷ساعت نشستم

بعدم رفتم حموم با شامپو معمولی شستم هم خود شپش هم تخمش نابود میشن

تخمش پوچ میشه 

طریقه استفادش چطوریه 

اگر موهاتون بلند یه محلول کامل به نصف لیوان اب یا یه استکان اب مخلوط کن اسپری کن به کل مو ریشه تا ساقه یعنی خیس خیس بشه بعد یه نایلون یا کلاهایی هست که تو ارایشگاه بعد رنگ میزارن رو سر اونا بزار سرت چن ساعت بشین

بعدم برو حمام سرتو با شامپو معمولی بشور و از شونه مخصوص شپش استفاده کن زیر همون دوش موهاتو خیلی زیاد شونه بکش

بعدم که اومدی بیرون اگر دیدی هنوز کم و بیش هستن نترس چون تخمها پوچ شدن و اونا فقط پوستشون هست

تا چن روز شونه رو بکش سرت فقط 

کلا نابود میشن