2777
2789
عنوان

آه حیوانات

996 بازدید | 68 پست

ما تو روستا زندگی میکنیم امروز یکه از همسایه ها سگش ۱۰تا بچه بدنیا آورده بود بعد اون چون نمیخواستشون نصفشون رو انداخت تو سطل آب و خفه شون کرد اونم تو ۵متری مادرشون حالم خیلی بده  خودشون میگن چون هنوز کوچیکم گناه ندارم درست میگن یعنی آه ندارن اونا ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هرکسی بدی کنی قطعا جواب میگیری انسان و حیوان نداره واقعا خیلی گناه کرده خیلی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وااا خدایا چه دلشون سنگه بعضیااا

خدا نگذره ازشون

من ماهیم بی جون باشه دلم نمیاد بندازمش بیرون میگم خودش بمیره بعد

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

به نظر من که دارن و تاوان پس میده 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

خدا نگذره ازش. کسی مالک جان یکی  دیگه نیست

عین اونایی که میگن جنین قلب  نداره بزن سقطش کن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

چقدر بیشعور چقدر اشغال .

جای تو بودم زنگ میزدم محیط زسیت و همه جا .

کوچیک مگه جون نداره ؟ دل مادرش مگه دل نیست ‌ چه حیوان چه انسان .‌

گزارششون میدادم سریعا . حتی فیلم برداری میکردم کامل 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .