2777
2789
عنوان

کنکوریا🥳

443 بازدید | 42 پست

منم کنکور دادم سالهاااا پیش

میدونم ک چ دوران پر التهابیه

🦆🐞🍓🍇

انرژی مثبت بفرس،صلوات بفرس،یا ته این جمله که :الهی همه اونایی که زحمت کشیدن به بهترین نحو کنکور رو تموم کنن و یه نفس راحت بکشن ،آمین بگو

💖🥳🥰🌟♥️☺️🤪😍

دلتون قرص کنکوریای عزیز به بزرگیه خدا،خودش دیده تلاشاتو،حتما بی جواب نمیمونه

هرچی به صلاحتونه همون بشه 

🫀🫁🫂🏄💃🌹🍄🪺🦜

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هنوز کنکور نداده مطمئنم پشت میمونم  ولی عین خیالم هم نیست

همه زندگی نیس کنکور

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خدا کنه واقعا از خدا صلاحمو میخوام ی رشته خوب اونی ک واقعا ب دردم بخوره خدایا خودت میدونی چ کارایی چ علاقه و استعدادهایی دارم

نره تو جوب گل دمت گرم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منتظر رتبه کنکورتم🤌🏻

خیلی ساله کنکورمو دادم خواهر🤪

خدا کنه واقعا از خدا صلاحمو میخوام ی رشته خوب اونی ک واقعا ب دردم بخوره خدایا خودت میدونی چ کارایی چ ...

بهتر از خودمون ما رو میشناسه توکل بر خودش🍓

خیلی ساله کنکورمو دادم خواهر🤪

باز خوبه چن سال پیش کنکور یکم بهتر بود الان عنشو در آوردن 🙂

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
🥺

چیه😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز