2777
2789
عنوان

یه لحظه میاید؟

72 بازدید | 12 پست

سلام به همگی ... بچه ها من ۱۵ سالمه و تاریخ مریودم ماه پیش ۶ ام بود ولی الان حدودا یه هفته اینا گذشته من پریود نشدم اولین باره ۶ یا ۷ روز تاخیری رو دارم اکثر ۳ الی ۴ روز بوده به نظرتون دلیلش چیه؟ ممنون میشم بگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم خونی،اختلالات هورمونی، تغییرات اب وهوایی ،استرس و عصبانیت،اگر دوباره برات پیش اومد ،دکتر زنان مراجعه کن ازمایش و سونو بده 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

سلام عزیزم...طبیعیه نترس..احتمالا استرس یا آب و هوا تاثیر میزاره رو هورمون ها...من خواهرم پریود شده بود پاک شده بود ۱۰روزی گذشت رفتیم مسافرت سوار این ترن هوایی شد از ترس و استرس مجدد پریود شد...پنج شیش روز طبیعیه به خودت استرس نده زعفرون دم کن و با نبات بخور پریود میشی اگه زیاد طول کشید برو دکتر سونو بنویسه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مشکلی نیست تا ۱۸ سالگی این اتفاقا بی نظمیا گاهی اتفاق میوفته سعی کن تغذیت درست باشه شیرینیجات ممکن باعث جلوگیری از پریودی بشه و ترشیجات باعث تشدید پریودی بشه بدن هرکسی فرق میکنه نگران نباش عادیه به مرور زمان نظم پیدا میکنه

اگه اولین باره که چیزی نیست تو فصل گرما هم کلا یه کمی عقب میوفته

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

سلام عزیزم...طبیعیه نترس..احتمالا استرس یا آب و هوا تاثیر میزاره رو هورمون ها...من خواهرم پریود شده ...

ممنونممم از کمکتون🥲😍 ببخشید میدونید تا چند روز تاخیر طبیعیه؟

ممنونممم از کمکتون🥲😍 ببخشید میدونید تا چند روز تاخیر طبیعیه؟

پنج شیش روز عزیزم...زعفرون دم کن بخور باز میشه نشد برو دکتر گلکم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)