2789

اگر سیستم کاریش مثل فروش های هرمی و زیرگروه ساختن و بازاریابی شبکه ای هست نرو که همش ضرره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اگر سیستم کاریش مثل فروش های هرمی و زیرگروه ساختن و بازاریابی شبکه ای هست نرو که همش ضرره

راستش نمیدونم اصلا 

از طرف ی دوست پیشنهاد شده تا اینجا که فقط گفتن ی خرید بالا ده هزار تومن باید داشته باشی فقط و منبع درامدت هم از تفاوت قیمت بین خرید و فروش هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راستش نمیدونم اصلا  از طرف ی دوست پیشنهاد شده تا اینجا که فقط گفتن ی خرید بالا ده هزار تومن با ...

و همینطور گفتن با توجه به فروشت در ماه هم سود میگیری اخرین لولش این بود که اگه ده میلیون فروش داشته باشی در ماه برای دو ماه اینده ۲۵ درصد هم جداگانه تخفیف میگیری

این شرکتا همشون یکین وفقط هرروز اسم عوض میکنن حالاتوبیا10میلیون خریدکن به چه دردت میخوره اینقدر بایددنبال مشتری بگردی وزبون بریزی شایدیکی یه شامپویی چیزی ازت خرید

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

این شرکتا همشون یکین وفقط هرروز اسم عوض میکنن حالاتوبیا10میلیون خریدکن به چه دردت میخوره اینقدر باید ...

خودمم برا همین دو دل هستم حالا یکی مث بادران که باید خرید هم بزنی همون اول تا پارسال باید ۵ میلیون باید خرید میزدی همون اول

فامیل خودم تواین شرکته هروزخدامزاحم میشد یه با میگفت نفیس یه بارخلیج فارس هرچی می‌گفتیم نمیخوایم میگفت مابا بقیه فرق داریم به زور شامپو لوسیون میاوردمیزاشت خونه ماومیرفت دوروزبعدش شماره کارت میفرستاد بامبلغ منم همش میگفتم استفاده نکردم بیاببر بدش میومدقهرمیکرد

دوباره میگفت بیابا10میلیون خریدبزن ببین چه سودی میکنی گفتم نمیخام میگفت نترس مثل بقیه شرکتا نیست که بگیم پول بدین بهتون جنس میدیم من که گول نخوردم خودشم بعدیه مدت باکلی شامپو سبوس برنج لوسیون حتی آبسردکن ورشکست شد الان جنسا گوشه انبارخونش داره خاک میخوره

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

فامیل خودم تواین شرکته هروزخدامزاحم میشد یه با میگفت نفیس یه بارخلیج فارس هرچی می‌گفتیم نمیخوایم میگ ...

چه پیگیر هم بوده🤦‍♀️😂

ممنون که تجربه ات به اشتراک گذاشتی🙏