2777
2789
عنوان

طلاق با وجود دوست داشتن

821 بازدید | 34 پست

سلام

بچه ها بین زمین و آسمونم….

من همسرمو دوست دارم اما بنا به شرایطی داریم از هم جدا میشیم

دیروز پدرم باهاش حرف زد

بابت مهریه و اینکه توافق کنیم 

بچه ها همسرم الان سه هفته خونه بابامم یک زنگ یا پیامک بهم نزده

و پدرم باهاش تماس گرفت اول که بیا اینجا صحبت کنیم گفت نمیاد همونطور که دخترت رفته برگرده

بعد دو هفته دیدیم خبری نشد پدرم تماس گرفت که توافق کنیم جدا شیم و اومد و دیروز باهم حرف زدن

پدرم میگه همسرم یک سره گریه کرد و بیشتر بابت چونه زدن مهریه و اینکه ندارم و از این حرفا که کمترش کنه…

هی دلم میگه بهش پیام بدم از اونور میدونم خودش تلاشی نکرده برای حفظ زندگیمون….

حتی اگه میخواست باهام باشه دیروز که پدرم باهاش حرف زد میگفت برگرده به فرصت دیگه بدیم….

ولی هیچ کدوم از این حرفا رو نزده….

بهم بگین چطوری خودمو کنترل کنم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی برای ایشون تموم شده دیگه....شما هم با تراپیست مشورت کنید چطور دوره بحران بعد از طلاق رو راحت تر بگذرونید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بنظرم‌بگو قبل جداشدن یه مشاور برید

همسرش تمایلی نداره به ادامه زندگی

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

چی شده بینتون؟ مشکل خاصی هست یا سرد شده؟ اگه سرد شده یکم طلاق و کش بده شاید دلش به رحم بیاد در ضمن اینکه مهریه رو وسط کشیدیی خوش خیلی طرف و دلسرد میکنه کاش به این زودی نمیگفتی اینو 

ببخشید دلیل جدایی تون چیه؟؟

بی اعتمادی همسرم بهم و شکاکیت

که کلی مشاوره رفتیم

مشاوره بیشتر به ایشون گفت که سعی کن به همسرت اعتماد کنی 

اما میگه یک شبه نمیتونم بهت اعتماد کنم و به خاطر بی اعتمادی باهام سرده

گفتم میگه نمیام اخه قبلا هم مشاوره زیاد رفتیم میگه اگه فایده داشت همون موقع جواب می گرفتیم

چی بگم والا پارانوئیدداره؟ 

بنظرم برو تاپیکای بچه هازو بخون بیین کجا رفتن جواب گرفتن

هیچی برای ایشون تموم شده دیگه....شما هم با تراپیست مشورت کنید چطور دوره بحران بعد از طلاق رو راحت تر ...

هی دل دل می کنم پیام بدم یا زنگ بزنم

ولی میدونم اگه تماس بگیرم پدرم باهام برخورد می کنه…

اخه پدرمم تلاش کرد که ما دوتا رو اوکی کنه

اما نشد

پدرم میگه جدا شو…به صلاحت نیست باهاش ادامه بدی

بی اعتمادی همسرم بهم و شکاکیت که کلی مشاوره رفتیم مشاوره بیشتر به ایشون گفت که سعی کن به همسرت اعت ...

گول نخوری فقط میخواد کاری کنه مهریت رو ببخشی .به نظرم لاثت به اون یکطرفه است .تک اصلا باهاش رو در رو نشو خامت میکنه مهرت رو ببخشی

2790
2778
2791
2779
2792