2777
2789
عنوان

شماجای من بودین چیکار میکردینن؟؟

87 بازدید | 12 پست

بچه ها من تو مرحله آشنایی با یکی هستم

بعد طرف از نظر شغل و تحصیلات و بقیه موارد باهم اوکی ایم

میمونه تیپ و ظاهر

خیلی خوشگل و خوش تیپه

منم هستم واقعا میگم ولی خب اون خیلی بیشتر بعد همین باعث شده کلا اعتماد بنفس نداشته باشم هی میخوام رد کنم و ته دلم میترسم

دوستام میگن مرد خوشگل مال مردمه و اینچیزا یا اگه یه پسری همچین تیپی داشته باشه حتما باخیلیا بوده

شما بودین چیکار میکردین؟؟

بنظرتون درسته ادامه بدم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش

خب ادامه بده 

بعدشم فکر کردی مردهای زشت یا معمولی اهل خیانت نیستن؟ یا با دخترای زیادی ارتباط ندارن؟؟؟ 

مهم ذاتشه 

مهم دلشه 

مهم مردونگیشه 

مهم رفتار خودته

ببین اگر ذات پاکی داره و شما انتخاب خودش بودی پس به حرف و حسادت بقیه کاری نداشته باش 

در ضمن هییییییچ تضمینی نیست که یه شریک زندگی به همسرش خیانت نکنه یا به قول معروف قاپیده نشه 

احتمال هرچی تو زندگی زیاده و باید امادگیشو داشته باشی چ از طرف این اقا چه از طرف یه مرد معمولی یا زشت 

مهم اون اعتماد به ذات طرف و انتخاب درسته

دیگه زن مهرداد نیستم💔
خب ادامه بده  بعدشم فکر کردی مردهای زشت یا معمولی اهل خیانت نیستن؟ یا با دخترای زیادی ارتباط ن ...

آهان

مرسی عزیزمم

فقط یمورد دیگه این قبلا با ی نفر بوده دوران دانشجوییش

که کلا بخاطر ی سری مسائل کنار نیومدن و کات کردن البته مال خیلی وقت پیشه

بنظرت این مسئله مهمیه یانه؟

آهان مرسی عزیزمم فقط یمورد دیگه این قبلا با ی نفر بوده دوران دانشجوییش که کلا بخاطر ی سری مسائل ک ...

نه چه مسئله مهمی😕

از قبل نمیدونسته تو قراره بیای تو زندگیش که پاک دامن بمونه و با کسی نره تو رابطه 

در ضمن اگر بهت نمیگفت ک با کسی بوده خوب بود؟ 

زیاد خودتو درگیر حواشی نکن 

تمرکز کن روی رفتارش 

همه چیو در نظر بگیر 

رفتارش با بچه ها 

رفتارش با حیوانات 

رفتارش با خودت وقت عصبانیت 

سعی کن عصبانیش کنی ببینی چیکار میکنه

بیرون برید ببین خساست داره یا نه

چشماتو روی هیچ چیزی نبند و با چشم باز انتخاب کن و وفتی هم انتخاب کردی دیگه چشماتو ببند و به زندگیت برس 

با آرزوی خوشبختی 

دیگه زن مهرداد نیستم💔