2777
2789

با توجه به این شرایط بگیر که مثلا اطرافیان همه زیر سی سال چند تا بچه اورده باشن و همش بگن فلانی سنش رفته بالا

خواهشا صادقانه بگید

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم ریسک داره زیر نظر دکتر باشی حوصله اعصاب توان مالی داشته باشی چه اشکالی داره

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

من الان ۳۳ هستم باردار ..نسبت به باردار قبل خیلی بیشتر اذیت شدم و میشم و استرس بیشتر دارم ..خوب مسلما مثل ده سال پیش انرژی ندارم 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

به اطرافیان چیکار داری ؟چند مدت هست ازدواج کردی؟من خودم ۳۴سالگی بچه ام به دنیا اومد خواهر شوهرم چهل و یک سالش هست چند روز دیگه بچه اش به دنیا میاد اصلا هم دیر نیست برو چکاپ و بعد هم اقدام کن بیار اگر دوست داری

زندگی زیباست 
😀😀 کجایی هستی؟ میدونی منطقه با منطقه فرق میکنه بعضی جاها کلا زودازدواج کردن رو عیب میدونن

نه این که بد یازشت باشه تو این سن بارداری ..دکتر بهم گفت ۳۵ به بالا ریسک بیشتری دارد مراقبت بیشتر و...

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️