2777
2789
عنوان

تو مدرسه اذیتم میکنن چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10367 بازدید | 100 پست
چطوری اذیتت میکنن؟ چی میگن؟ و چرا اذیتت میکنن؟ شهر هرت نیست که... مدارس هم شده قلدر خونه؟؟ خواهر ...

من موهام فر اینام بهم میگن شبیه گوسفندی زنگ تفریح روم آب می‌ریزم خیسم میکنن تو کلاس داد میزنن مامانم اصلا اهمیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن بزار واسه خودشون حرف بزنن 

حتی نگاه هم نکن بهشون که فکر کنن روت تاثیر گذاشتن

البته سعی کن جوابشون رو بدی پرو نشن

اگه نتونستی جواب بدی راهکار بالا خوبه 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
من موهام فر اینام بهم میگن شبیه گوسفندی زنگ تفریح روم آب می‌ریزم خیسم میکنن تو کلاس داد میزنن مامانم ...

چرا میزاری آب بریزن؟

آب ریخت آب بریز روش

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
من موهام فر اینام بهم میگن شبیه گوسفندی زنگ تفریح روم آب می‌ریزم خیسم میکنن تو کلاس داد میزنن مامانم ...

عجب..

از کی این رفتارهاشون شروع شد؟ اصلا اولش از چی شروع شد؟

به ناظم نمیتونی اطلاع بدی؟ 

سوسول نباش یه جوری بزنشون صدا بز نابالغ بدن یا میمیری یا اونا رو نفله میکنی 

یه بار بهش گفتم به تو ربطی نداره رفت مامانشو آورد مدیر ناظم هم منو دعوا کردن

منم کل دوران راهنماییم به همین چرتی گذشت  حتی قبلش  با گریه میومدم خونه همش  ولی ف ...

یه پدر و مادر دلسوز نیازه تا کلا مدرسه رو عوض کنن و رو اعتماد به نفس بچشون کار کنن

از حرف اولی ناراحت نشو و یا اصلا بخند همراهشون ک بدونن برات مهم نیست و مثل خودشون پررو باش دومی هم تو هم روشون اب بریز 

مثل پسر من ۸ سالشه خیلی مدرسه دوست داشت ولی انقد بچه ها اذیتش کردن اعتماد ب نفسش گرفتن میگه زشتم چاق ...

منم ماسک میزنم همیشه اینا بهم میگن خیلی زشتی برا چی ماسک میزنی 

یه پدر و مادر دلسوز نیازه تا کلا مدرسه رو عوض کنن و رو اعتماد به نفس بچشون کار کنن

نمیتونستم آخر سال مدرسه عوض کنم 

و اینکه من اعتماد بنفسم رو قبول دارم چون اون تایم واقعا کمبود اعتماد. بنفس داشتن

مثل پسر من ۸ سالشه خیلی مدرسه دوست داشت ولی انقد بچه ها اذیتش کردن اعتماد ب نفسش گرفتن میگه زشتم چاق ...

مدرسشو عوض کن 

ممکن مسئله مسخره ای باشه یا از روی بچگی اونا باشه ولی تا سن ۱۷ ۱۸ سالگی خیلیا نمی تونن از خودشون دفاع کنن روی اعتماد به نفسشون تاثیر می‌ذاره 

ببر یه مدرسه دیگه ثبت نام کنش 

تو بخواهی می شود🌱

۱۵

وقتی می بینی کسی اهمیت میده دیگه چیزی نگو از اذیتا ولی به خانواده بگو که حجم درسا سنگینه و... دلیل درسی بیار یا از محیط مدرسه بد بگو بگو چه می‌دونم سیگار میکشن و... که مدرستو برای سال بعد عوض کنن

تو بخواهی می شود🌱

2790
2778
2791
2779
2792