2777
2789
عنوان

تو مدرسه اذیتم میکنن چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10367 بازدید | 100 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی مسخرت میکنن یا تحقیر میکنن

از دوران مدرسه یادمه هرچقدر بیشتر خودتو دست بالا بگیری و به ادمای عقده ای محل ندی بیشتر حرص میخورن سعی کن تو هم برخورد متقابل داشته باشی 

مغرور باش و کسی تحقیرت کرد چندبرابر بیشتر تحقیرش کن .

چطوری اذیتت میکنن؟ چی میگن؟ و چرا اذیتت میکنن؟

شهر هرت نیست که... مدارس هم شده قلدر خونه؟؟ خواهرت یودم میرفتم مدرسه ببینم صاحاب نداره اونجا اونم مدرسه نمونه دولتی که خیر سرش یه مدرسه ممتازه؟! سوالامو  جواب بده شلید راه حلی به ذهنم رسید..

مثل پسر من ۸ سالشه خیلی مدرسه دوست داشت ولی انقد بچه ها اذیتش کردن اعتماد ب نفسش گرفتن میگه زشتم چاقم همش ماسک میزد میرفت مدرسه حتی خوراکی نمیخورد یه وقت ماسک و در نیاره ، اخری ک میگفت میزنن منو  هرچی رفتم مدرسه شکایت بی تاثیر بود تازه مدرسه خوب میره خسته شدم دیگه 😢🥲

ببین باید از خودت دفاع کنی 

اگر بار اول کوتاه بیای وجوابشونو ندی کارشونا تکرار میکنن اول بگو بهت چیا میگن؟؟؟

مثله خودشون رفتار منظورم این نیست که اگر القاب زشت بهت میدن توهم اینکارو کنی نه! منظورم اینه مودبانه جوابشونا بده یا بعضی وقتا اصلااا جوابشونو نده 

2790
2778
2791
2779
2792