2777
2789

چن ماه اقدامی؟

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴ ماه تنبلی دارم فولیکول غالب هم دارم ولی نشده واسه این نگرانم

عزیزم امیدتو از دست نده چهار ماه چیزی نیست ایشالله دامنت سبز میشه 🙂💕

خدایا خودت مواظب فندوق کوچولمون باش😍✨ ۴۰۲/۴/۳۱ بهترین اتفاق زندگیمون افتاد😍♥️✨ وقتی میام نینی سایت و تاپیک جدید میبینم😳عنوانش:عه راستی بچه ها دیشب خواب دیدم نوشابه گاز دار رو با دماغم سر کشیدم میشه برام تعبیرش کنید؟ حتما یسریا هستن زیرش نظر بدن عه واقعا؟؟ ماام خواب دیدم نوشابه خوردیم از تو چشامون حلقه حلقه عین قلیون میزد بیرون🤧😐💔((اکانت واگذاری شده)) کاربر سابقم ولی چند وقتی بود عاف خورده بودم بهم خوشامد بگید :))👀
من هنوز هیچ علامتی ندارم شما چی

منم ندارم.الان ازجاریم پرسیدم میگ اولش که اصلا علامتی نداره.همون علائم پریودیع.هرآن احساس میکنی میخای پریود شی.

فعلا باید صبرکنم تاچارروز دیگ تا ببینم چی میشه🥲

اندکی صبر...🤍🌱

منم ندارم.الان ازجاریم پرسیدم میگ اولش که اصلا علامتی نداره.همون علائم پریودیع.هرآن احساس میکنی میخا ...

چیشد عزیزم علائم داری؟من موعدمه احساس میکنم دارم پریود میشم 

چیشد عزیزم علائم داری؟من موعدمه احساس میکنم دارم پریود میشم  

علائم ک چی بگم والا.نمدونم چراپهلوی راستم درد میگیره گاهی.دلمم درد میکنه.خیلی شدید احساس پریودی دارم.فردا موعدمه استرس دارم.مطمئنم پریود میشم😞

اندکی صبر...🤍🌱