2777
2789
عنوان

خیلی تحقیر شدم.

230 بازدید | 16 پست

تو رابطم خیلی تحقیر شدم.اینقدر اذیتم کرد اواخر و ی جوری رفتار کرد ک انگار من بدرد نخورم.منم چون ضعیف شده بودم اونموقع نتونستم جواب رفتاراشو بدم.بخاطر آرامش خودم هیچی نمیگفتم.الان ولی خیلی عصبانی میشم کارا و رفتاراش یادم میاد دلم میخواد برم هر چی از دهنم درومد بهش بگم.خدا جواب همچین آدمایی رو نمیده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بهم زد پس 

نمیدونم والا.توی تمام مشکلات کنارش موندم.همش گفت صبر کن اوضاعم روبراه شه.بعد انگار فکر کرد خبریه.شرو کرد تحقیر من.ک چرا اینجوری نیستی.چرا اونجوری نیستی.ببین فلانی چجوریه

مطمینی؟الان ک هر روز داره پیشرفت میکنه.هر روز بیکاریمو میزد تو سرم.باور کن دنبال کار بودم ولی پیدا ن ...

ارع خیلی از آدمای بد همین طورین

زمان می‌بره وای اگر دل کسی رو بشکنن خدا جوابشون رو ی روز میده 

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 
نمیدونم والا.توی تمام مشکلات کنارش موندم.همش گفت صبر کن اوضاعم روبراه شه.بعد انگار فکر کرد خبریه.شرو ...

گمشه بابا

برو زندگی کن خوشبخت شو برو زندگیییی کن.بعدا میفهمه 

منم همینجوری شد

طرف زن گرفت چشمش دنبال من بود 

منم شوهر کردم بچه دارم و کسی ک ضرر کرد اون بود چون الکی بهم زد و زود جلو چشمم رفت با یکی دیگ که مثلا خوشگلتر و خوشتیپپ تر بود.من واقعا ب خدا سپردمش و بعدا ک دیدم هنوز با وجود زن میاد دنبالم فقط متاسف شدم چقد ی آدم حقیره.

چ جوابی.باور کن هر روز داره پیشرفت میکنه

ظاهرومی بینید یه وقتایی یه جای باصفابودم وسط رفاه ولی دلم خون بوده نمی دونید توقلب وذهن آدماچی میگذره بعضی وقتا جهنم وعذاب توقلب وذهن آدمه