2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان

269 بازدید | 24 پست

کیا مث من اول سال برای زیر ۱۰۰۰ برنامه ریخته بودن 

الان درصد هاشون ..... شده😪

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

اره 

الان دارم دعا میکنم زیر ۲۰هزار بشم😂

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول سال فقط دنبال رتبه ای در حد قبولی بودم الآن در حد ۱۰۰ ۲۰۰ از خودم انتظار دارم😍

مهندسی معکوس  

خداروشکر واقعا خوشحال شدم برات  

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
من اول سال فقط دنبال رتبه ای در حد قبولی بودم الآن در حد ۱۰۰ ۲۰۰ از خودم انتظار دارم😍

میشه بپرسم رتبه سال اولت چند بود عزیزم 

و چه چیز هایی رو تغییر دادی 

انشالله همون میشه که میخوای

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

👌😂 رشتت انسانیه درسته؟  قربونت😘

❤️

اره انسانیم

میشه بپرسم رتبه سال اولت چند بود عزیزم  و چه چیز هایی رو تغییر دادی  انشالله همون میشه ک ...

فک کردم گفتی اول سال🤣 من الآن سال اولمه که کنکور میدم البته کنکور دی هم دادم که اصن دوازدهم نخونده بودم ولی تخمین که زدم مشاوره هیوا گفت در حد ۲۰۰۰ الآن مطمئنم خیلی بهتر میشم

من پارسال که تصمیم گرفتم پشت بمونم گفتم یجور میخونم دو رقمی بیارم ولی الان تو وضعیت بدیم

بهم بگو لطفا 

سال دوم مشاور گرفتی

چیو تغییر دادی و اشتباهات و موفقیت هات چی بود سپاس

بهم بگو لطفا  سال دوم مشاور گرفتی چیو تغییر دادی و اشتباهات و موفقیت هات چی بود سپاس

اره سال دوم مشاوره گرفتم

تحلیل ازمون نمیکردم تست هامو زیاد کردم که این خیلی کمک کرد

پیوسته نمیخوندم 

تفریح نمیکردم که خیلی ضربه زد

مرورم کم بود 

ولی منابعمو تغییر دادم و سعی کردم خودمو باهاشون وفق بدم که خیلی اثر گذار بود