2777
2789
عنوان

این پسره چشه؟

188 بازدید | 23 پست

3 ماهه با یه پسری اشنا شدم.. دوستیم.. خیلییی نچسبه یعنی اوایل هر یه ساعت 3 تا پیام میفرستاد ک کجایی چرا جواب نمیدی منو ندید میگیری.. توی وات جواب ندم میاد تلگرام پیام میده🤦🏻‍♀️ باهاش دعوام شد ک من بیکار نیسم بیام جواباتو بدم..بعدش اومد ابراز علاقه کرد ک عاشقتم و این حرفا منم گفتم عاشقت نیستم فقط در حد دوستیم 

دگ ابراز نکرد.. پسر با فهم و با فرهنگیه ولی از یچی ک بدم میاد تا گوشیمو روشن میکنم میبینم پیام اومد ازش😐 حالا این سری هم جوری شده که مثلا یه شب شارژش تموم شده بود نتونست پیام بده منم ک برام مهم نی..صبح اومد پیامایی ک باباش فرستاد و برام اسکرین فرستاد ک ببین بابامم سراغمو گرف.. گفتم ک چی گف ک ثابت کنم گوشیم خاموش شد

حتی از روشن شدن گوشیش هم فیلم فرستاد😐😐

بنظرتون همچین فردی مشکلی داره یا کمبود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمبودی نداره 

رابطه رو جدی گرفته 

خوب شما هم اگه دوست نداری به طرف پیام بدی رک بهش بگو اونم بره خوب نیست این رفتارا دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خوبه بهت پیام میده من چی که تابهش پیام ندم نمیگه زنده ای یامرده ای😔💔

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
اره بعضی رفتاراش مشخصه. هی میگه میخوام بیام پیشت ولی وقتی انقد نچسبه.. دلم میخاد خودشو بگیره 

اینکه خودشو بگیره چیش جذابه آخه ؟؟ 

حتما باید بال بال بزنی بهت توجه کنه تا خوشت بیاد ؟!!!

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

کمبودی نداره  رابطه رو جدی گرفته  خوب شما هم اگه دوست نداری به طرف پیام بدی رک بهش بگو ا ...

خیلی نادیدش گرفتم ک حداقل بره دگ.. دعوا هم کردم بلاکم کردم ولی نمیفهمه