2777
2789

سلام دوستان 

من ی بسته مث همیشه از سایت خانومی ک ب دستم می رسد سفارش 

الان کد رهگیری مرسوله رو زدم میبینم از مقصد ک تو رسید پستی هست 

داره میره ی استان و ی شهر دیک 

چیکار کنم 

چون رو رسید ک میزنم مشاهده رسید پستی آدری استان خودم و شهر خودم هس 

ولی ت خود رهگیری میاد ی استان دیگ 🤦‍♀️

چیکار کنم بسته دیگ دستم نمیرسه 

لعنتی 

میخوام برم سفر واقعا نیاز داشتم بهشون 

ببخشی من هم ی بسته دارم.

کجا کد میزنید که متوجا میشید بسته اومده؟

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://tracking.post.ir/

مرسی

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

فقط به خاطر این پست ثبت نام کردم و اومدم سایت از دست اداره پست اینقدر آدم کفری میشه که حد نداره از نه روز پیش برام بسته ارسال شده رفته تهران بسته مونده بعد نه روز دیروز زنگ زدن بیایین بستتونو ببرین اگه اینطوریه چرا اینقدر پول کرایه بسته می گیرن بعدم رفتم تحویل بگیرم دیدم خوراکی و .. که برام فرستادن ورداشتن آب دبه رو خالی کردن تو یه نایلون گذاشتن توکارتن اونم رفته تو همه وسایل گند زدن به بستم یعنی فحش عالمو بهشون دادم