2777
2789
عنوان

صبحا زود که از خواب پا میشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 41 پست
 داری سخت در نظر میگیری، بنظرم به قسمت های خوبش فکر کن... همین الان خیلی راحت داری از موبایل اس ...

موبایل رو جلوی در شرکت میگیرن. گوشی سرکار ممنوعه. البته برای کارمندان برای معاونین نه. از کامپیوتر استفاده می کنم

شوهرم رو دنده لجع . اصلا تکلیفش با خودش مشخص نی  سوره مزمل رو ۴۰ بار پشت سر هم؟تو یه زما ...

شیطان رفته تو جلدش نه یه زمان مثلا روزی یکی یا دوتا فقط چهل بار تلاوت بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطان رفته تو جلدش نه یه زمان مثلا روزی یکی یا دوتا فقط چهل بار تلاوت بشه

اها من خیلی خوندن مزمل 

همین دیشبم خوندم ولی نمیدونم ۴۰ کمتر شد یا بیشتر

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
موبایل رو جلوی در شرکت میگیرن. گوشی سرکار ممنوعه. البته برای کارمندان برای معاونین نه. از کامپیوتر ا ...

چی بگم... موقعیت شغلی بهتری پیدا کردی برو سراغش، هرچند الانم موقعیت خوبی داری اما بدون مرخصی سخته

اها من خیلی خوندن مزمل  همین دیشبم خوندم ولی نمیدونم ۴۰ کمتر شد یا بیشتر

چهل عدد مقدسی هست حتما چهل تا بشه

سوره های حشر یس ذاریات تغابن چهارقل (ناس کافرون توحید فلق)هم حتما زیاد بخون برکت گشایش و ثروت و شادی میارند تو زندگی

من ازشون حاجت گرفتم شکر خدا

چهل عدد مقدسی هست حتما چهل تا بشه سوره های حشر یس ذاریات تغابن چهارقل (ناس کافرون توحید فلق)هم حتما ...

مرسی عزیزممم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
سلام  . اره قران ارومم میکنه   ذکر الا بذکر الله هم میگم اروم میشم

من چند مطلب خوندم که محیط خیلی تاثیر گذاره برای مثال وقتی ازمایشاتی انجام دادن دیدن کسانی که فیلم شاد و کمدی دیدن و لیست اهداف (من میخواهم...) بهشون دادن، از افرادی که فیلم های جنایی، معمایی، ترسناک دیدن بیشتر هدف داشتن. محیط، خود ذهنیت و ادم های اطرافت مهم ترین چیز ها هستن... بنظرم با رعایت موارد کوچیک هم میتونی بهتر شی

من چند مطلب خوندم که محیط خیلی تاثیر گذاره برای مثال وقتی ازمایشاتی انجام دادن دیدن کسانی که فیلم شا ...

اوهون درستع واقعا . ممنون

2790
2778
2791
2779
2792