2777
2789
عنوان

صبحا زود که از خواب پا میشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 41 پست
از چی ناراحتی ؟ 

😔سر هیچ پوچ داره زندگیم بهم میریزه 

شوهرم ایقد دل سنگ بی رحم حاضر نیس بیاد اشتی کنیم و دلمو شاد کنه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اره هر صبح‌بلند میشدم برای حال تهوع بارداری.. امروز نتونستم بخوابم از درد غم دکتر گفته مشکل داره بای ...

اخی عزیزم . پناه بر خداا 

انشالله که خدا دلت شاد کنه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ورزش کن قران بخون صبحانه بخور روحیه ات شاد میشه

برید پیش مشاور راهکار بگیرید برگردید سرزندگی تون

۱۰۰۱مرتبه یاودود بخونید

چهل بار سوره المزمل ردخورنداره

برای شهید ابراهیم هادی هم خیرات بدید و سوره یس بخونید

هرروز هم صدقه بدید بلا اززندگی تون دور بشه

شغلتون چیه؟  مرخصی هاتون رو جمع کنید بعد یه هفته رو برای خودتون حال کنین

کارمند قسمت مالی یه شرکت خصوصی.

مرخصی یه هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخوای یه ساعت مرخصی بری باید بابات بیاد جلوی چشمت. جای خصوصی مثل برده رفتار می کنن. مرخصی خییییییییییییییییییییییییییییلی به سختی میدن

نه من فقط وقتی سرکارم مشکل داشته باشم صبح با حس بد از خواب پا میشم و همش تو دلم فحش میشدم به عالم و آدم

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮
سلام ورزش کن قران بخون صبحانه بخور روحیه ات شاد میشه

سلام  . اره قران ارومم میکنه 

ذکر الا بذکر الله هم میگم اروم میشم

کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو بخون،  دو قسمت اول رو.

برا چی هست؟؟؟ چ تاثیری دار

نه من فقط وقتی سرکارم مشکل داشته باشم صبح با حس بد از خواب پا میشم و همش تو دلم فحش میشدم به عالم و ...

😂😂😂

من گاهی از شدت غمم نفرین میکنم . دست خودم نیس 

سلام  . اره قران ارومم میکنه   ذکر الا بذکر الله هم میگم اروم میشم

برید پیش مشاور راهکار بگیرید برگردید سرزندگی تون

۱۰۰۱مرتبه یاودود بخونید

چهل بار سوره المزمل ردخورنداره

برای شهید ابراهیم هادی هم خیرات بدید و سوره یس بخونید

هرروز هم صدقه بدید بلا اززندگی تون دور بشه وهمسرتون برگرده

اخی عزیزم . پناه بر خداا  انشالله که خدا دلت شاد کنه

قربونت عزیزم خدا کنه🤲🤲😭😭

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
کارمند قسمت مالی یه شرکت خصوصی. مرخصی یه هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بخوای یه ساعت مرخصی بری باید با ...

داری سخت در نظر میگیری، بنظرم به قسمت های خوبش فکر کن... همین الان خیلی راحت داری از موبایل استفاده میکنی، من فکر کردم کارگری😑🙂

وای خیلی حال بدیه من تجربش کردم

اره بخدا من پتو میگیرم بغلم به خودم میپیچم 

اصلا دست خودم نیس فقط هی نفرین میکنم 

برید پیش مشاور راهکار بگیرید برگردید سرزندگی تون ۱۰۰۱مرتبه یاودود بخونید چهل بار سوره المزمل ردخور ...

شوهرم رو دنده لجع . اصلا تکلیفش با خودش مشخص نی 

سوره مزمل رو ۴۰ بار پشت سر هم؟تو یه زمان

2790
2778
2791
2779
2792