2821
2789
عنوان

درسم تموم شد 😢

1983 بازدید | 30 پست

از پایان نامم دفاع کردم و تمام 

گفتم یه ماه میخورم و میخوابم و پارتی میگیرم و سرکار نمیرم یا فقط صبح ها میرم 

ولی هنوز یه هفته نشده دلتنگم و حوصلم سر رفته 😭😭😭

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیدونم برای دکترا بخونم یا یه رشته ی جدید شروع کنم 

فقط میدونم خیلی خیلی دلم تنگ شده برای بچه ها و استادا و کلاسامون 😢😢😢

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو سرکار بمونی خونه دلت برای هیچی تنگ نمیشه

از روز سوم برگشتم 

یعنی سه روزم استراحت نکردم 😂

میخواستم یه ماه بخوابم و بخورم فقط 

دلتنگ نباش😂

خیییییییییلی دلتنگم 

بهترین دوستا و همکلاسیا و استادا رو داشتم و دارم

با هم صبحانه میخوردیم . درس میخوندیم . والیبال بازی میکردیم . بیرون و خونهٔ هم میرفتیم . سر کلاس تولد میگرفتیم 

خیلی روزای خوبی بود 

خیییییییییلی دلتنگم  بهترین دوستا و همکلاسیا و استادا رو داشتم و دارم با هم صبحانه میخوردیم . ...

فضای جالبی بوده ولی خوب فعلا از حالت و استراحتت لذت ببر 

بعد انقدر خسته بشی گناه داری بعداا

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

فضای جالبی بوده ولی خوب فعلا از حالت و استراحتت لذت ببر  بعد انقدر خسته بشی گناه داری بعداا

یکی دو روز دیگه هم استراحت میکنم بعد ببینم چطوری برگردم باز 😁😂

پروانه گرفتین ؟

نه عزیزم 

پایه ی دو هستم . کارآموزیم تموم شده باید بیفتم دنبال پروانه

یه رشته ی دیگه علمی کاربردی خوندم . ارشد اون تموم شده الان 😭😭

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

چه خوب که دوران ارشدتون انقدر خوب بوده ❤️

دوران ارشد من، همه با هم مثل ماست بودن 

یعنی به زوررر از دوره ی ارشد یه دوست نصفه نیمه پیدا کردم 😂😂😂

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

چه خوب که دوران ارشدتون انقدر خوب بوده ❤️ دوران ارشد من، همه با هم مثل ماست بودن  یعنی به زور ...

خیلی خوب بود 

کنکور دکترا دادم 

تا ببینم قبول میشم یا نه 😅