2789
عنوان

ر.ل یا سینگل

131 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۲۱سالمه مجردم و اینکه تیکر فرزند رو برای این زدم که شناسایی نشم تا الان هیچ خواستگاری نداشتم متاسفانه و اینکه چندین سال پیش یه شکست عاطفی داشتم دیگه به کسی وابسته نمیشم و اینکه چون قیافم زشته جنس مخالف باهام معاشرت (از نوع همکاری)ندارن و اینکه منم چون مقیدم سمت رل و اینا نرفتم ولی خب دوست دارم با یکی که قصدش درست باشه و یه مدت بشناسمش حرف بزنم تنها نباشم ولی خب نمی‌دونم چجوری میتونم پیداش کنم نمیخام عشق خیابونی باشه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گور بابای رل از سینگلیت لذت ببر

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
اخه دختره خوب چرا اینجوری به خودت میگی عزیزم یکم اعتماد به نفس داشته باش بعدشم شما هنوز خیلی سنت کمه ...

همین الانشم سن بالاها میان سراغم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

گلم اگ فک میکنی قیافت قشنگ نیست رو اندامت کار کن و برو باشگاه به پوست و موهاتم خیلی برس ولی اینا نه به خاطر خاستگار به خاطر اینکه خودت از خودت راضی باشی🤍

اگه تو با خودت اوکی بشی میتونی ادمای خوبی هم جذب کنی

میگی قیافم زشته ، اول برو عکس قبل و بعد عمل بازیگرا یا بلاگر های اینستا ، عکسای قبل عملشون رو ببین ، اوناهم زشت بودن اما الان به لطف عمل جراحی و تزریق ژل و ... خوشگل شدن ، توهم برو همون کارو کن یعنی عمل و اینا ... کن تا خوشگل و زیبا شی