2777
2789
عنوان

مهمه

62 بازدید | 12 پست

اقا من یه داداش ۱۵ ساله دارم. از همون اول خیلی بچه خوب و درسخونی بود الان جدیدا نمی‌دونم چش شده. هر چی می‌گذره داره بدتر میشه. بعد هر چی بهش میگیم زود گارد می‌گیره و مث بچه کوچولوها رفتار میکنه. بدتر از همه اینه که صبح تا شب با زبون خوش باهاش حرف میزنم، مخصوصا واسه انتخاب رشته، اما حرفمو گوش نمیکنه. تا هم بهش میگم اون حرفی که بقیه بهت میزنن مثلا عموزاده‌هام، منم همونو قبلا بهت گفته بودم یا پس چطور حرفشونو زود قبول کردی، میگه اینطور نیست و فلان و تو حسودیت میشه. یا میگه اونا مث تو حرف نمیزنن. خب اونا یه جور دیگه حرف میزنن. مثلا بهش میگن اگه صفر هم گرفتی اشکال نداره عادیه و... دلم میشکنه ولی خب، منم خوبیشو میخوام.

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چندسالته؟ عموزاده‌هات احتمالا نوجوونن حرفاشون شبیه اعتقادات داداشته لحنشون به میلشه

بیست و دو. نه بابا ازم بزرگترن. نمی‌دونم شاید چون اینجوری بزرگ شدن

درباره این مسئله باید با عمل بهش نشون بدی. داداش من قبلا خیلی حرفام و گوش نمی‌کرد ولی وقتی دید خودم موفق شدم همیشه از من مشورت میگیره و حتی بعضی وقتا میگ که دو ساله الگوم شدی یا وقتی دید به حرفاش با دقت گوش میدم و بین خودمون مثل راز میمونه و به مامانم چیزی نمیگم بیشتر بهم اعتماد کرد. ببینم مشکلش چیه

بیست و دو. نه بابا ازم بزرگترن. نمی‌دونم شاید چون اینجوری بزرگ شدن

اولا که داداشت تو دوران نوجوونیه اختلاف و درگیری تو این دوره طبیعیه

منم نوجوونم خب ببین الان از نظر منم اشکالی نداره اگه شرایطی پیش اومد و نمره‌ام صفر شد ولی خب نباید ادامه‌دار باشه

عموزاده‌هات متناسب با تفکر داداشت باهاش صحبت می‌کنن

و خودت هم تو حرفات گفتی که گفته اونا لحنشون با تو متفاوته

من فکر می‌کنم دلیلش اینه

درباره این مسئله باید با عمل بهش نشون بدی. داداش من قبلا خیلی حرفام و گوش نمی‌کرد ولی وقتی دید خودم ...

با عمل؟! فایده نداره عزیز. مثالش میشه سالی که من از دانشجوهای ممتاز رشتم شدم، اون کلی درسو افتاد بااینکه خخیلی زرنگ بود

اولا که داداشت تو دوران نوجوونیه اختلاف و درگیری تو این دوره طبیعیه منم نوجوونم خب ببین الان از نظر ...

شاید...

ولی اونا با حرفاشون ناخواسته دارن باعث میشن اشتباهاتش رو تکرار کنه

شاید... ولی اونا با حرفاشون ناخواسته دارن باعث میشن اشتباهاتش رو تکرار کنه

به هرحال جلوی اونا رو نمیتونی بگیری

ولی میتونی از در دوستی وارد شی کم‌کم با داداشت با همون لحن و تفکرات یه نوجوون صحبت کن احتمالا جواب بده