2777
2789

چرا چیز شیرین بخورم فورا جوش میزنم آزمایشم دادم هیچ مشکلی نداره مثل اینکه خیلی صورتم از ریخت افتاده بخاطر جوش ها رژیم غذایی دارم خیلی سخته چیکار کنم ترو خدا کمکم کنید۱۹ سالمه با تخمه خوردن اینجوری شدم، ۴یا۵ ماه پیش 😭😭🤎

با حیوانات مهربان باشیم ⚖️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالم خوری کنید

میوه

سبزیجات

آب فراوان

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

مستعدش هستی طبعت هم گرمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها من رو بازوهامم جوشدارم  فردا نه پس فردا ازمایش هورمونی دارم انجام بدم  به نطرتون چو ...

اگه تو سن بلوغ مخصوصاً و جوانی خب چیز غیر عادی اصلا نیست ، همیشه جوش مشکل داخلی نیست که ، ارثیه ، نوع پوسته حساس بودن پوسته ، واکنش به تغییرات هورمونی طبیعیه ، یعنی طرف به پوستش تغییرات هورمونی حساسه. و واکنش نشون میده

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚