93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 عنوان ورم بینی😭😭😭😭 281 بازدید | 20 پست دماغم گوشتی بود اما عمل کردم الان بخیه ها خیلی میسوزن! عادیع؟ورم خیلی زیادی داره دارم سکته میکنم😭😭😭 ۳ روز گذشته و به شدت پشیمونمدرست میشه؟ خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭 1402/04/13 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31559 اره بابا هنوز سه روز گذشته تا ابد به یادتم پدر🖤💔
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 اره بابا هنوز سه روز گذشته وای یعنی میشعخجالت کشیدم جلو مهمونااام گفتن چرا انقدر بزرگتر شده خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 بیشتر از یکسال حتی زمان میبره تا جا بیوفته ورمش بخوابه جا افتادنش زمان بر باشه مهم نیست.ببین ورمممممم میگماااا انگار پوست دماغم داره کش میاد بخیه ها میسوزن خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31559 وای یعنی میشع خجالت کشیدم جلو مهمونااام گفتن چرا انقدر بزرگتر شده انقد کوچیک بشه و رو فرم بیاد ک حظ کنیهمش ورمه الانمن ۹ روزه عمل کردم تا ابد به یادتم پدر🖤💔
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 صبر جوری کوچیک میشه باورت نمیشه همونه توکل به خدااا.یعنی اینطور نشه دق میکنم😭 خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 انقد کوچیک بشه و رو فرم بیاد ک حظ کنی همش ورمه الان من ۹ روزه عمل کردم بینیت گوشتی بوذ؟مبارک باشه ان شاالله همون که میخوای بشه.حرفت باعث شد آروم شم . روز سختی بود.برای ورم چیزی میخوری؟ خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
zhobin عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3756 توکل به خدااا. یعنی اینطور نشه دق میکنم😭 میشه نوک بینی من جوری بود دیدم از حال رفتم الان انقد کوچیک شده
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31559 بینیت گوشتی بوذ؟ مبارک باشه ان شاالله همون که میخوای بشه. حرفت باعث شد آروم شم . روز سختی بود. بر ... استخونی ولی منم سه چهار روز اول پر بودم از ورمکپسول آناهیلآبمیوه و کمپوت اناناس تا ابد به یادتم پدر🖤💔
maman_milan عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 5352 ورمش بخوابه جا افتادنش زمان بر باشه مهم نیست. ببین ورمممممم میگماااا انگار پوست دماغم داره کش میاد ... دکتر براتون ماساژ میده بهتونم یادمیده خودتون انجام بدید اگه ورم زیاد بود تزریق انجام میده ورم میخابه زیاد حرف نزنید ،زباد سرتونو پایین نگیرید
مهساmh عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 249 وای یعنی میشع خجالت کشیدم جلو مهمونااام گفتن چرا انقدر بزرگتر شده 😐😐😐😐برا سه روزمیگی ورم دارم من هفت ماهه عمل کردم هنوز ورم دارم انقد حس بد دارم قشنک باد داره مشخصه دگ میخام برم کورتون بزنم
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 میشه نوک بینی من جوری بود دیدم از حال رفتم الان انقد کوچیک شده الهی بگردم.حال اون موقعت رو درک میکنم من واقعا شوکه شدم گچ هم نگرفته حتی تامپون هم نداره بینیم فقط آتل بسته روش خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
93yasiiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 5610 😐😐😐😐برا سه روزمیگی ورم دارم من هفت ماهه عمل کردم هنوز ورم دارم انقد حس بد دارم قشنک باد داره مشخ ... الهییی عکس قبل و بعد داری؟! اصلا از اول ورمش نخوابیده؟من اخه روز اول ورم نداشتم😢 خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭