ستاره_68 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 عنوان رژیم لاغری 343 بازدید | 18 پست بچه ها رژیم برای لاغری و در اومدن از استپ وزنی بهم بگید من بای پس کردم ۷۰ کیلو کم کردم ۱۰ کیلو میخوام بیام پایین اما نمیشه اگر میتونید کمکم کنید برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟ 1402/04/13 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 چن کیلو بودی چن کیلو شدی تو چه مدت زمانی ؟ منم اسلیو کردم اون رژیم پروتیین سه روزه رو گرفتی ؟ این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
چیچیسا عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 455 چن کیلو بودی چن کیلو شدی تو چه مدت زمانی ؟ منم اسلیو کردم اون رژیم پروتیین سه روزه رو گرفتی ؟ وای شما هم عمل کردی ؟؟ چقدر خرج کردی؟؟ من ۹۰ کیلو ام...کاش پول داشتم منم عمل میکردم
چیچیسا عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 455 استارتر میشه بگی چقدر خرج عمل شد؟؟ من ۹۰ کیلو...پول ندارم عمل کنم
ستاره_68 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 چن کیلو بودی چن کیلو شدی تو چه مدت زمانی ؟ منم اسلیو کردم اون رژیم پروتیین سه روزه رو گرفتی ؟ من ۱۶۰ بودم الان ۹۰ شدم قدم ۱۷۵ هستش یک ماهه ابدو کردم نگرفتم چیه رژیمش برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 وای شما هم عمل کردی ؟؟ چقدر خرج کردی؟؟ من ۹۰ کیلو ام...کاش پول داشتم منم عمل میکردم بله گلم پارسال بهمن ماه بود ۶۵ میلیون شد ولی بیمه نصف هزینه رو پس دادبیمه ندارید؟ بخدا مام وام آوردیم ولی خدا رو هزاران بار شاکرم که تونستم عمل کنم قدت چنده گلم؟ بی ام آی بدنت رو میدونی؟ این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
ستاره_68 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 عمل خوب بود؟ راضی بودی؟؟ خیلی به معنای واقعی زندگی دوباره بود برام برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟
چیچیسا عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 455 بله گلم پارسال بهمن ماه بود ۶۵ میلیون شد ولی بیمه نصف هزینه رو پس داد بیمه ندارید؟ بخ ... قدم ۱۶۳
ستاره_68 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 وای شما هم عمل کردی ؟؟ چقدر خرج کردی؟؟ من ۹۰ کیلو ام...کاش پول داشتم منم عمل میکردم من ۱۸ ماهه عمل کردم ۵۷ تومان شد امسال ۷۵ بود برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟
چیچیسا عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 455 بله گلم پارسال بهمن ماه بود ۶۵ میلیون شد ولی بیمه نصف هزینه رو پس داد بیمه ندارید؟ بخ ... فقط بیمه سلامت داریم که به هیچ دردی نمیخوره
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 من ۱۶۰ بودم الان ۹۰ شدم قدم ۱۷۵ هستش یک ماهه ابدو کردم نگرفتم چیه رژیمش ای ماشاءالله زنده باشی گلممنم شش ماه تموم نشده ۴۰ کیلو کم کردم درد ابدو زیاد بود ؟من نمیتونم چون باید باردار شم خیلی دوست دارم ابدو هم کنم 🥺 این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 قدم ۱۶۳ بی ام آی بدنتم خیلی زیاد نیس این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
ستاره_68 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 136 ای ماشاءالله زنده باشی گلم منم شش ماه تموم نشده ۴۰ کیلو کم کردم درد ابدو زیاد بود ؟ ... دردش نسبت به بای پس هیچ بود اصلا درد شدیدی نداشت با شیاف کامل کنترل میشود مراقبتش سخته برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟