2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

343 بازدید | 18 پست

بچه ها رژیم برای لاغری و در اومدن از استپ وزنی بهم بگید من بای پس کردم ۷۰ کیلو کم کردم ۱۰ کیلو میخوام بیام پایین اما نمیشه اگر میتونید کمکم کنید

برای سلامتی و حاجت روایی من یه صلوات برام میفرستی؟  

چن کیلو بودی چن کیلو شدی تو چه مدت زمانی ؟ منم اسلیو کردم 

اون رژیم پروتیین سه روزه رو گرفتی ؟

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چن کیلو بودی چن کیلو شدی تو چه مدت زمانی ؟ منم اسلیو کردم  اون رژیم پروتیین سه روزه رو گرفتی ؟

وای شما هم عمل کردی ؟؟ چقدر خرج کردی؟؟ من ۹۰ کیلو ام...کاش پول داشتم منم عمل میکردم

چن کیلو بودی چن کیلو شدی تو چه مدت زمانی ؟ منم اسلیو کردم  اون رژیم پروتیین سه روزه رو گرفتی ؟

من ۱۶۰ بودم الان ۹۰ شدم قدم ۱۷۵ هستش یک ماهه ابدو کردم نگرفتم چیه رژیمش

وای شما هم عمل کردی ؟؟ چقدر خرج کردی؟؟ من ۹۰ کیلو ام...کاش پول داشتم منم عمل میکردم

بله گلم 

پارسال بهمن ماه بود ۶۵ میلیون شد 

ولی بیمه نصف هزینه رو پس داد

بیمه ندارید؟ بخدا مام وام آوردیم ولی خدا رو هزاران بار شاکرم که تونستم عمل کنم 

قدت چنده گلم؟ بی ام آی بدنت رو میدونی؟

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

من ۱۸ ماهه عمل کردم ۵۷ تومان شد امسال ۷۵ بود

من ۱۶۰ بودم الان ۹۰ شدم قدم ۱۷۵ هستش یک ماهه ابدو کردم نگرفتم چیه رژیمش

ای ماشاءالله 

زنده باشی گلم

منم شش ماه تموم نشده ۴۰ کیلو کم کردم 

درد ابدو زیاد بود ؟

من نمیتونم چون باید باردار شم خیلی دوست دارم ابدو هم کنم 🥺

قدم ۱۶۳

بی ام آی بدنتم خیلی زیاد نیس 

ای ماشاءالله  زنده باشی گلم منم شش ماه تموم نشده ۴۰ کیلو کم کردم  درد ابدو زیاد بود ؟ ...

دردش نسبت به بای پس هیچ بود اصلا درد شدیدی نداشت با شیاف کامل کنترل می‌شود مراقبتش سخته