2777
2789
عنوان

استاد دانشگاه

293 بازدید | 27 پست

بچه ها اگه خاستگاری داشتین که شرایط شما دو تا بهم میخورد 

اما اون آقا خانواده ی تحصیل کرده ای داشتن مثل استاد دانشگاه اینا نظرتون چی بود؟

و خانواده اش اصیل بودن 

خانواده ی شمام خوب هستن اما پرجمعیت و مثل اونا تحصیل کرده نباشن

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز به اون طرف بستگی داره و اینکه تحصیلات لزوما شعور رو به همراه نداره...چند جلسه رفت و امد کنید ...

خودتون اولش یه جور نمیشین؟ 

از دور ابن ازواج چطور به نظر میاد؟ 

بستگی به خیلی چیزا داره 

اگه خانواده پسر آدم با فهم و شعوری هستن و نمیکوبیدن تو سر آدم قبول میکردم مهم شعور و شخصیته واگرنه تحصیلات شعور نمیاره

مامان آراز و دنیز😍❤
من یکی داشتم رد کردم علتشم این بود که خعیلی حراف بود اووووف چونش که گرم میشد مخ ادمو میخورد

کدومش حراف بود؟ 

باباش یا مامانش یا پسرع

عزیزم زندگی که به فقط به تحصیلات ربطی نداره ببین طرفت آدم خوبی هست یا نه چه خصوصیات اخلاقی داره ببین چه شرایطی داره میتونه با علایقت کنار بیاد این مهمترینه مثلا من شخصیت شر و شیطون دارم و اگر شوهر کنم صد درصد شوهرم مورد تجاوز من قرار میگیره اما اگر شوهری عصبی گیرم بیاد صد درصد زندگی به کامم زهر میشه و نمیتونیم دووم بیاریم این خیلی مهمه ببین چه آدمیه عصبیه یا نه آدم دروغ گو و شکا‌کیه یا نه هیزه یا نه این آدم باشه ازش فرار کن 

بستگی به خیلی چیزا داره  اگه خانواده پسر آدم با فهم و شعوری هستن و نمیکوبیدن تو سر آدم قبول می ...

تحصیلات شعور نمیاره اما فرضا ادم دلش نمیخاد خودش مثلا مامان خودش تحصیلات اش کم باشه مامان پسره استاد دانشگاه باشه 

از طرفی من خودم با این جور ادما جورم کاملا خودم جورم باشون 

عزیزم زندگی که به فقط به تحصیلات ربطی نداره ببین طرفت آدم خوبی هست یا نه چه خصوصیات اخلاقی داره ببین ...

مشکل فقط همینه 

من فهمیدم اونا خیلی درست حسابین جا خوردم