2777
2789
عنوان

گشنمه

103 بازدید | 15 پست

حال ندارم چیزی درست کنم

هوس پیتزا کردم🥲

ی چی بگید راحت حاضر شه منی ک از صبح عین چی سرکار بودم کار کردم بخورم بگیرم بخوابم🥲

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممکنه ما ی چیز بگیم تو دلت بخواد چی داری ت یخچال 

تازه خرید کردیم همه چی داریم تقریبا

مگه ی چی بگید بلد نباشم درست کنم😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
سوسیس تخم مرغ  پاستا

هوس پیتزا کردمممم

انقدرم خستم امروز نای بلند شدن ندارم

میدونی از کیه قراره برم دستشویی؟ 😅

هوس پیتزا کردمممم انقدرم خستم امروز نای بلند شدن ندارم میدونی از کیه قراره برم دستشویی؟ 😅

سفارش نمیتونی بدی؟

وای این حس خیلی یده من امروز مثل خرس خوردم فقط نمی‌دونم چرا بازم گشنمه

سفارش نمیتونی بدی؟ وای این حس خیلی یده من امروز مثل خرس خوردم فقط نمی‌دونم چرا بازم گشنمه

چرا اما وقتی ظهر خوردیم خیلی دیگ ضایعس سفارش بدم🥺😅

ببین من این چیزا برام مهم نیستا، دیشب داداشم هوس پیتزا کرده بود شام خوردیم ظهرشم دو تامون گفتیم هوس پپرونی کردیم پپرونی گرفتیم... شب خب شام داشتیم خورش خوردیم یکم چیز مقویم داشته باشه بدنمون، ب من باشه الان دوباره سفارش میدم، اما من بدنم نابود میشه، داداشمم نمیشه من بخورم اون نگاه کنه... اون م خیلی باید رعایت کنه رژیمم داره. بچس دیگ دلم نمیاد. 

الان هوس خیلی چیزا کردم... بیشتر پیتزا، بعد بعدشم ی شات مشروب، و خواااب🥲 

اما فعلا فقط خواب از دستم بر میاد... 

چرا اما وقتی ظهر خوردیم خیلی دیگ ضایعس سفارش بدم🥺😅 ببین من این چیزا برام مهم نیستا، دیشب داداشم ه ...

حقیقتا من نمیتونم تحمل کنم یکی کرسنه است و دارم غم میخوزممم خودم خیلی شکمو م ولی خب با ورزش میره نگران نباش هیچکی نمیگه چرا اینقدر پیتزت  میخوای دنیا مکه چن روزه ادم بخواد مراعات کنه

ی تیکه م بده داداشت 

حقیقتا منم دلم خواست 😂

من بودم که میکرقتم الان اگه تنها بودم هم همهآرزوهای تو رو دارم ‌ولی بعد مهاجرت ایشالا😂😁

حقیقتا من نمیتونم تحمل کنم یکی کرسنه است و دارم غم میخوزممم خودم خیلی شکمو م ولی خب با ورز ...

ببین برا من انقدر سخت نیست ک پیتزا نخورم...

برام سخته بعد از دو روز بی خوابی و عین چی کار کردن الان از جام بلند شم... 

ی تیکه؟ مگه یزیدم ب بچه ی تیکه بدم همرو خودم بخورم😅

اون خودش دو تا پیتزا کامل میخوره 😅

ببین برا من انقدر سخت نیست ک پیتزا نخورم... برام سخته بعد از دو روز بی خوابی و عین چی کار کردن الان ...

وایی خواهر منم همینه من تا میام نوشابه بریزم میبینم یه تیکه برای من موندهه😬

گفتی رژیمه واسه اون گفتم 

خلاصه من حتی تو بودم سفارش میدادم من به خورد و خوراکم خیلی اهمیت میدم یعنی هر انفاقی بیوفته من باید غذا رو کامل بخورم