2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو فامیل ما خیلی انجام دادن بگم که دوسال تمام به معنای واقعی زندگی نداشتن خیلی خیلی اذیت شدن یکیشون الان کاناداعه دنبال راه بازگشت عمل یکی کیسه صفراشو با عمل دوباره در اورد و مشکل خون پیدا کرد یکی رو به موته اما نفر چهارم بعد از اون دوسال خوب شد از بین چندین نفر فقط به بعضی ها میسازه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

دو تا دختر عمه هام کردن

ژنتیکی چاق بودن 

ولی خدایی یکم شکمو و تنبل هم بودن. نمیتونستن رژیم بگیرن یا ورزش کنن

یکیشون بیماری نگرفته اما بزرگه دائم بستریه. 

خیلی بده استارتر. خودم از نردیک دیدم صبح تا شب فقط دو تا ساقه طلایی میخورن

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
اشتهام زیاده نمیتونم رژیم بگیرم سخته برام

برن تو نت تاپیک حلقه معده مایی برو اونجا خیلی فعالن من دو تا رو دیدم راضی بودن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

سلام

فامیلای ما اسلیو انجام دادن نه بای پس 

خب بالای ۱۲۰ بودن و الان سه سال گذشته و راضی هستن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اشتهام زیاده نمیتونم رژیم بگیرم سخته برام

هر کاری سختی خودشو داره منم مثل شما تو داشتن اشتها زبانزد بودم ولی اراده مهم ترین اصل کاره

برو پیش یه متخصص تغذیه و اگر هزینه اش برات سخته برو پیش کارشناس تغذیه بهداشت، با یه برنامه رژیمی اصولی بهت قول میدم در عرض ۸ ماه ۲۰ کیلو کم میکنی

البته بازم میگم اول اراده

که اراده منم صفره صفر.طوری که از هله هوله نمیگذرم

خب دیگه ادم میخواد به یه چیزی برسه باید از چیزی بگذره

سعی کن یه چیزی رو به عنوان انگیزه قرار بدی 

مثلا من خودم جدول کشیدم که هرماه چقدر کم کنم و تو هرماه وزنم رو مینوشتم جلوی جای خودش و وقتی یکی دو کیلو از حد انتظارم بیشتر کم میگردم خیلی خوشحال میشدم

و اینکه عکس اون لباس هایی که تو دوران اضافه وزن نمیتونستم بپوشم رو چاپ کردم زدم جلو چشمم مخصوصا روی در یخچال

هرموقع هوس خوراکی میکردم چشمم که به اون لباس میفتاد پشیمون میشدم و برمیگشتم به ورزش

خیلی ها هم بودن انجام دادن و راضی بودم مثلا من یکی از دوستام اسلیو معده انجام داده راضیه خیلی هم از کار دکترش تعریف می کنه 

اسم دکترشم محسن میرحسینی بود من خودمم تصمیم دارم این کارو انجام بدم می خوام وقت بگیرم برم پیشش 

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل داد