2777
2789
عنوان

عفونت واژن

523 بازدید | 20 پست

خانما من قبلا عفونت داشتم و نمیفهمیدم تا اینک زیر دلم درد گرفت رفتم دکتر گفت عفونت خیلییی شدید داری چندین بار رفتم و درمان نشدم کلا بیخیال شدم خسته شده بودم 

حالا بعد از یکسال باژ حس میکنم زیر دلم درد میکنم ۸ روز دیگ هم پریودمه

ممکنه باز عفونت باشه؟آخه چ عفونتیه ک من ن سوزشی ن خارجی ن دردی زمان پریودی ای چیزی

ن بوی بدی 

ترشحاتمم سفیده و بی بو و کم 

میدونم خود درمانی کنم بجای دکتر رفتن پماد و دارو هایی ک بهم میدادن رو بخرم و بخورم؟

یا عفونت نیست؟همش هم حس ادرار دارم یکسره میخوام برم دسشویی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت مثانه یا مجرای اداراری داری

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
برو یه دکتر دیگه شاید عفونت نباشه یه مشکل دیگه باشه خود درمانی هم نکن از همسرت هم مطمئن شو که عفونت ...

ببینین مثلا میشه ک درد و سوزش و خارش هیچی نداشته باشی ولی عفونت داشته باشی؟خب من چجوری بفهمم همیشه ک دارم یا ن😵‍💫

ببینین مثلا میشه ک درد و سوزش و خارش هیچی نداشته باشی ولی عفونت داشته باشی؟خب من چجوری بفهمم همیشه ک ...

نمی دونم واقعا ولی چندتا کاربر دیگه هم گفتن شاید عفونت مجاری ادراری باشه 

نمی دونم واقعا ولی چندتا کاربر دیگه هم گفتن شاید عفونت مجاری ادراری باشه 

آره خودمم همین حسو دارم 

چون منی ک اصلا شبا دسشویی نمیرم از شدت سوزش ادرار الان شبا دوباری میرم دسشویی 

پهلوهامم درد میکنه 

مامانم میگه ن اشتباه میکنی 😐😑

از شوینده مرتب استفاده کن

چای پونه دم کن بخور

سه تاراه حل برای عفونت تو همین نی نی سایت یاد گرفتم خودم انجام دادم و نتیجه گرفتم بهت میگم اگه خواستی انجام بده اگرم نخواستی دکتر متخصص برو

زرده تخم مرغ بمال رو نوار بهداشتی شب بزار تا صبح بمونه ..صبح بشور  به مدت سه شب 

دومی  عسل طبیعی بمالی بعضیا میگن تزریق  اونم خوبه

سومیشم چای پونه ک دم کردی تفالش ک نرم میشه ننداز دور اونم بریز رو نوار بهداشتی بزار یکی دو ساعت بمونه بعد بشور 🌺🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

آره خودمم همین حسو دارم  چون منی ک اصلا شبا دسشویی نمیرم از شدت سوزش ادرار الان شبا دوباری میر ...

سوزش ادرار احتمال عفونت مجاری ادراری رو بالا می بره عقب ننداز دکتر رفتن رو حتما برو