2777
2789

چند وقته حس میکنم چشمای پسرم انحراف داره، خیلی ناراحتم یه بارم کوچیکتر بود همچین فکری کردم اونموقع شیش ماهش بود بردم دکتر گفت نه مشکلی نداره الان باز همینطوره یه موقعی که انگار تو فکره چشماش انحراف دارن انگار... دکتر خوب تو تهران سراغ دارین ببرم قلبم مچاله شد امشب هی داشت با دست حرف می‌زد و کل مدت چشماش یه حالتی بود

چند وقتشه؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر زاده منم نگاش میکردی احساس میکردیم انحراف داره

به مرور درس شد خودش

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
کی درست شد

نمیدونم والا ی شهر دیگم تن تن نمیبینمش

الان دوسالشو تموم کرده مشکلی نداره

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
عکسی ندارم که چشاش اون حالتی باشه ولی خیلی مشخصه  

بعضی مواقعه اشکالی نداره بچه من اینطوری بود مخصوصا وقتی به پایین نگاه میکرد ولی کم کم خوب شد الان ۳ سالشه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اها باش وقت میگیرم میبرم

نگران نباش اگه خدایی نکرده انحراف باشه با لیرز درس میشه ده دیقه ای

بعضی مواقعه اشکالی نداره بچه من اینطوری بود مخصوصا وقتی به پایین نگاه میکرد ولی کم کم خوب شد الان ۳ ...

نبردی دکتر؟ میترسم شاید باید عینک میزد و من نبرده باشم