2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بیشعورن واقعا🥺

340 بازدید | 16 پست

دوستم رفته بود یجایی براکارساعت و حقوقش اوکی زود وصاحب کارگفت بودمشکلی نیس اولش مخالفت و بعدش گفت اشکال نداره یعنی ۴ ساعت کارحقوق۵تومن

بعد الان صاحب کارگفته بود من نمیتونم این حقوق بدم و زیاد نمیرسم اگ خواستی ۳تومن

خب بشر اول چراموافقت میکنی دل بنده خداروشادمیکنی وبعدمیزنی زیرش

چون ب دوستم درخواست ناجور داده بودقبول نکرده بوداونم اینجورتلافی کرد و دوستم گفت نمیام

دوستمم چقدزرنگ و کاریه 

واقعایسری ادما خیلی بی شخصیتن دوس دارن بازیردستاشون هرجورشده بریزن روهم

خب انسان برو بااهلش ن یکی ک میادبراکارحلال

خدالعنت کنه این ادمارو

اینقددلم سوخت برادوستم نیاز ب کار بنده خدا 

خدایاشکرت...❤️

باید همون موقع که پیشنهادو داد میفهمید و میرفت

خدا به زمین داغ بزنتشون

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

یه سوال

آیا در این جهان گربه برای رضای الله موش میگیرد؟  خیر

پس دوست محترمتون از همون اول باید همچین روزی رو میدید

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید همون موقع که پیشنهادو داد میفهمید و میرفت خدا به زمین داغ بزنتشون

خدایش دلم سوخت الان این نیاز ب کار چیکارکنه 

خیلی جاهاازبس  وقیحن درخواست بی شرمانه میدن خب این اگ اینکاره بودمیرفت تواین کار..ن اینکه راه حلال پول دراره

خدایاشکرت...❤️

خدایش دلم سوخت الان این نیاز ب کار چیکارکنه  خیلی جاهاازبس  وقیحن درخواست بی شرمانه میدن ...

شهر صنعتی نزدیک شهرتون نیست؟

دیوار بگرده

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
یه سوال آیا در این جهان گربه برای رضای الله موش میگیرد؟  خیر پس دوست محترمتون از همون اول بای ...

عزیزم چ بی ربط مگه هرکس میره سرکار باید منتظر درخواست بی شرمانه باشه

اخه اون کارهم جوری بود ک طرف روزی حداقل ۱۵تومن دسش میگرفت

چون فقط دوستم درخواستش رد کرد اونم گفت ن این حقوق نمیتونم ماهی۲میدم

خدایاشکرت...❤️

یه سوال آیا در این جهان گربه برای رضای الله موش میگیرد؟  خیر پس دوست محترمتون از همون اول بای ...

عزیزم رضای خدا چیه

طرف قرار بوده کار کنه حقوقشو بگیره

شهر صنعتی نزدیک شهرتون نیست؟ دیوار بگرده

عزیزم شهرما زیادکارنداره شهرکوچیکیه

حالا قراره خونشون فک کنم بره ساوه چون هرکارمیکنن اینجا ن کارهس ن پیشرفتی و هرجام میره کاریاحقوق کم یا کارش سخت زیاد و حقوق کم یااینجورمث این اتفاق براش افتاد

خدایاشکرت...❤️

عزیزم شهرما زیادکارنداره شهرکوچیکیه حالا قراره خونشون فک کنم بره ساوه چون هرکارمیکنن اینجا ن کارهس ...

انشا ..بهترین ها در انتظارش باشه کار خوب گیرش بیاد

عزیزم چ بی ربط مگه هرکس میره سرکار باید منتظر درخواست بی شرمانه باشه اخه اون کارهم جوری بود ک طرف ر ...

حرفم رو بد برداشت کردی

من میگم وقتی یه چیزی نامتعادله شک برانگیزه

هیچوقت کارفرما حق واقعی نیرو رو نمیده که توافق کردن چه برسه که با پیشنهادش موافقتم کنه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه سریا ساده هستن بنده خدا فکر کرده حالا طرف داره و ادم خوبی هست چه میدونسته انقدر پلیده💔

چه زود یک سال شد....😔💔   
حرفم رو بد برداشت کردی من میگم وقتی یه چیزی نامتعادله شک برانگیزه هیچوقت کارفرما حق واقعی نیرو رو ...

اصن خیلی بیشعوربود دیده بنده خداکارلازم وپول لازم اینجورحالش گرفت

خدا واقعا حکمتت شکر به چه کسای پول میدی

خدایاشکرت...❤️

اصن خیلی بیشعوربود دیده بنده خداکارلازم وپول لازم اینجورحالش گرفت خدا واقعا حکمتت شکر به چه کسای پو ...

وضع کار گوهه گوه

فقط باید یه دختر باشی و رفته باشی برا کار تا ببینی چقدر عنترن

همین دیوارو باز کن ببین تو اگهیا چی نوشتن

خانم، حتما مجرد، زیر 30 سال، آراسته، دیگه فقط مونده رنگ لباس زیر طرفم بنویسن

وضع کار گوهه گوه فقط باید یه دختر باشی و رفته باشی برا کار تا ببینی چقدر عنترن همین دیوارو باز کن ...

خدالعنتشون کنه بعدمیگن خانمامقصرن بخدا ک اقایون هارن هار تنوع طلبی و هرزگیشون بیدادمیکنه

کارفقط توشرکتای ک حتی اگ سختم باشه چندین خانم کنارهم باشه اینجوردفاتر تنهاخلوت اشتباه یایسری کارامث ارایشگری خیاطی اینابازخوب

خدا جوابشون بده ک یسریا واقعانیاز ب کاردارن اینجوررفتارمیکنن صاحب کارا

خدایاشکرت...❤️