2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عععععع خدایی همه بگینننن به من میخوره سلیطه باشمممممممعرررررر

اره🤝😔😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

گنگمم کجا بود😂😂

هستیا از این کیوت سلیطه ها که گاهی فاز گنگ بودن برمیدارن 😔😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خدا کنه اینطور که میگی باشه🔪😂

😂😂😂

@asalarmy     تولدت مبارک آرمی🫂💜 آرزوهات خاطره شن

جون مرسی کیک عسلی ❤️😍

واایی مرسیی😍❤️ فقط شما ازم دفاع کردین بقیه این خیالشونم نبود😔

عزیزممممم♥️♥️

تو دوست خوب منی😍😍

هزاران بار هم‌توووولدت مبارک باشه انشالا هرسال این روز رو جشن بگیری و عشق کنی😘😘

ایران من ایران من 🖤
عزیزممممم♥️♥️ تو دوست خوب منی😍😍 هزاران بار هم‌توووولدت مبارک باشه انشالا هرسال این روز رو جشن بگ ...

شما هم دیگه دوست خوب من شدین🥺❤️

مرسی عزیزمم بابت دعای قشنگت گللل😘😘

نمیدونم تولد شما کی هست ولی امیدوارم اون روز بهترینا براتون رقم بخور و خدا بهترین معجزشو نشونتون بده😍

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

شما هم دیگه دوست خوب من شدین🥺❤️ مرسی عزیزمم بابت دعای قشنگت گللل😘😘 نمیدونم تولد شما کی هست ولی ...

عزیزدلم🥺♥️♥️♥️

مرسی مهربونم خیلی دعای قشنگی بود عزیزم♥️♥️

بوس بهت😘😘

ایران من ایران من 🖤
مرسی خوشگلم 😍🥺خیلی خوشحالم که باهات اشنا شدم فنچ کوچولو🥰💋

سلام خوشگلههه چطوریییی؟از اونجایی که نمتونستم کسیو تگ کنم تنها راه حلی که به مغزم رسید همین بود راستش اینجا دوباره بیام خدمتت😂😂😂 

سلام خوشگلههه چطوریییی؟از اونجایی که نمتونستم کسیو تگ کنم تنها راه حلی که به مغزم رسید همین بود راست ...

چجوریه که این پیامتو ندیدم اونموقع؟

الان که اومدم مرور خاطرات کنم دیدم😐😐😐

چجوریه که این پیامتو ندیدم اونموقع؟الان که اومدم مرور خاطرات کنم دیدم😐😐😐

سیصد صفحه مرور خاطرات ؟ عاشقتمم😭😂

یه تاپیک یه عالمه بچه ها تگم کرده بودن ترکیده بود الان اومدم دیدم ناناخت شدم