2777
2789
خجالت بکش بیشهور کثافت خاک تو سرت

حرف دهنتو بفهمن این چه وضع حرف زدنه چون دروغ میگی ازت بدم بیاد پن تو رو تگ کروم چرا به دوستام بی احترامی میکنی

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
چقدر پروفت خوبههه عسل 🤤😂👌

همسر وورد واید بیوتی نمیتونه پرفکت نباشه حجی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو بخون دیگه برادر تا تک تک مون تعلیق نشدیم😔💔😂

تو چی میگفتی که تصوراتم بهم ریخت

چراااا😂🤣🤣🤣

فکر میکردی چجور باشم🔪🤦🏻‍♀️🤣🤣

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
همسر وورد واید بیوتی نمیتونه پرفکت نباشه حجی  

فقط شونه های پهن جین ک تو کادر عکاسی و فیلم بردار جا نمیشه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حرف دهنتو بفهمن این چه وضع حرف زدنه چون دروغ میگی ازت بدم بیاد پن تو رو تگ کروم چرا به دوستام بی احت ...

عزیزم..

عصاب خودتو به خاطر همچین آدمایی خورد نکن

حرفاشون به کتف چپت

اصلا مهم نیست

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

بر منکرش لعنت یونو؟ 👌

حجی بشمااااااررررررر 

بر منکرش لعنتتتتتت

عزیزم.. عصاب خودتو به خاطر همچین آدمایی خورد نکن حرفاشون به کتف چپت اصلا مهم نیست

دختره دیوونه ست من تگ ش کردم میره به بقیه بی احترامی میکنه

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید