2777
2789
همونی ک تگ کردی 

چی گفت بهتون

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

اوخی پیشی عصبی گوگول 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نزنم چیکار میکنی مثلا بیشهور باباته

خجالت بکش روانی با دوستم درست صحبت کن دروغگو

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
برو بخون .. تو اومدی دعوا کنیااا چرا ریپ نمیزنی پس روش ؟

ندیدم الان کامنت ها رو میخونم 

عشقم

عشقت ک نیستم ول بل؟ 

حالا اونور داشتیم ع ک*ن هم میخوردیما انقدر قربون صدقه رفتیم 🤣🔪😐💩🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عشقت ک نیستم ول بل؟  حالا اونور داشتیم ع ک*ن هم میخوردیما انقدر قربون ...

باور نمیکنم شما دو تااا قربون صدقه رفتن بلد باشین 😒

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

باور نمیکنم شما دو تااا قربون صدقه رفتن بلد باشین 😒

ب روش خودمون میریم دایی🔪💩