2789
عه آخجون الان میاد

بی صبرانه منتطرشم 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
هیچی دیگه لقب جدید..😔💔😂

فنچِ اسکلِ معصوم 🥺😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموهام فرشتن ولی زنعموهام نهه ولی عموی من باهام بده الان 😔😂😂  اما من هنوز دوسش دارم 😔😂😂 ...

جووون آفرین دقیقن حق تا صب 😂👌🏻

ولی من درسته عمو ندارم ولی بجاش کلییی عمه دارم ..😔😂

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
بدبخت اونا رد گم کنی بوده چته تو 😒😂 خودشم اعتراف میکنه تازه💔🤣

خودش فاز گنگ بودن برمیداره فنچ 🥺😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یعنی روز به دنیا اومدنت مبارک  و زنده باشی عزیزم🥺❤️

خیلی قشنگ بود 🥺🥺🥺🥺

مرسییییییی😍🥺

نترس :)

😁❤️💜