2777
2789
خدا بگم چیکارت کنه تاپیک منو زدیکنار خودت جز داغ ترینایی من تاپیکمو میخوامممممم😭😭😭

ع چهار روز تو داغ ها بودیا حسودب به بچه؟😂💔 اصن دفعه بعدی تو بزن ایشش ببین چقد بخشنده ام😂❤️

وای فامیلی جدید😂😂😂😂😂 من هی میام بنویسم یونتان این احمق مینویسه یونان انگار من سسخلم نمیتونم ...

بدممم میاددد ازش اییییی غیرفعالش کردم بره به کارایه بدش فکر کنه روانی شرف برام نزاشته ..😔😂

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس تونمیخوام😆😆عامو بیخیال دعا نویس فقط زن گلزار 

شوهر خودم از گلزار خیلللی بهتره👩‍🦯🤣

باز اون حداقل سر عقد یه اشکی ریخت

گلزار آخم نگفت😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
ع چهار روز تو داغ ها بودیا حسودب به بچه؟😂💔 اصن دفعه بعدی تو بزن ایشش ببین چقد بخشنده ام😂❤️

نه دیگه طول میده تو همون تولد بیبه دوباره جمعتون میکنم 🤣🤣

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

شاش صگ توش دارم مثل دیونه ها میخندم 🤣🤣 دوس داشتم نه؟؟ اوففف دعاکن از اون خشن رمانتیکاش گیرم ...

تف  

من فقط یکم چاقو رو کشیدم رو باسنت کار دیگه ای باهات نکردم

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

شوهر خودم از گلزار خیلللی بهتره👩‍🦯🤣 باز اون حداقل سر عقد یه اشکی ریخت گلزار آخم نگفت😂

😁اخیییی چه داماد احساسی داریم ۰گلزار موقع عقد اریایی انگار مثل دخترا هست زورکی میخواد بله بگه چقدرمسخره بود 😁😁😁

نه توبس اون آخرشم میگه خدا یگانه است دیگهه 😭😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 من که نمیدونم پذیرفته شد یا نه ولی انشالله میشه🤣🤣🫥🫴

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....