2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاا الان از دیشب دیگه جواب پیامش ندادم الان زده تو فاز خارجکی بهم میگه چرا جواب نمیدی  نمید ...

بی خیاللل باباااا 🤣🤣 

همچین ادمایی خیلی زیادن دوستای متاهل من حتیی پیجشونو هم برا ماها باز نمی کنن اون که دیگه هیچ🤣🤣🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

من اصن فقط به خاطر بچه ازدواج میکنم :/😐😂

خاعک🤣 

بچه کوچیک دارین ؟ اصن دیدی از نزدیک ؟ میدونییی چقددد سختهههه بچه دارییییی🫡🫡

پرسینگ داشتیی؟🥺

اره هنوزم دارمش 💔🤣

دل کندن ازش سخته براممم سریع رفتم از پرسینگای کوچولو گذاشتم جاش ولی دوسش ندارم مامانم دیگه گفت تحمل کن میرم میخرم برات 😕

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

اره هنوزم دارمش 💔🤣 دل کندن ازش سخته براممم سریع رفتم از پرسینگای کوچولو گذاشتم جاش ولی دوسش ...

اخعیی من مث سگ میترسم از زدنش 🫡

خاعک🤣  بچه کوچیک دارین ؟ اصن دیدی از نزدیک ؟ میدونییی چقددد سختهههه بچه دارییییی🫡🫡

عاره دیدم ..

کلن عاشق بچه هام میریم مهمونی ک بچه داره من میرم باهاشون بازی میکنم یا میان خونمون من بالایه پنج سالو اتاقم راه نمیدم :/😕😂 نه شوخی کردم تا نوجوونی بچه هارو دوس دارم ..

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
خاعک🤣  بچه کوچیک دارین ؟ اصن دیدی از نزدیک ؟ میدونییی چقددد سختهههه بچه دارییییی🫡🫡

من اومدم بچه فامیل ببرم پیش بابام ۱۰سالم بود اونم تازه پنج ماهش بود چنان سرشو زدم تو دیواره کارش ب بیمارستان کشید 🤣💔

بی خیاللل باباااا 🤣🤣  همچین ادمایی خیلی زیادن دوستای متاهل من حتیی پیجشونو هم برا ماها باز ن ...

واییی اینا دیگه کین واقعااا انگار ما چنگلی هستیم و شوهر ندیده 😒