2777
2789
بحث بزرگاااننننن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  گومشوووو باباااااا

والا من بچه خوبیم ببین چه با ادبم 😔

دعای کمیل داریماااا فردا شب گفته باشم برنامه نریزی 🤣🤣

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی نبودشو میبینم  اتیش میگیرم بخدا 💔 دیشب تو چت انقدر گریه کردممم مثل خر کرک و پر ...

ببین میدونم خیلی سخته منم خیلییی گریه کردم همون شب اصن امضامم واسه همین دیروزه دیگ ولی فهمیدم وایب منفی میگیره ماها همدیگرو داریم هنوزم ،تنها نیستیم حالتو اوکی کن نزدیک کنکورم هست نباید نگران باشی و غصه بخوری آیتک زود برمیگرده ..

قل داده بهمون ک بیاد ❤️

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
والا من بچه خوبیم ببین چه با ادبم 😔  دعای کمیل داریماااا فردا شب گفته باشم برنامه نریزی 🤣🤣

🤣🤣🤣 وایی پارممم می فهمییی؟ 

هییچیی نخوندم باز پارسال یه ریز نگاهی کرده بودم امسالل چنااانن ریلکسممم انگار طراح سوالا منم 

مرییی میگم حداقل برم کنکور دی. یع نگا بندازم نظرتع؟🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

ببین میدونم خیلی سخته منم خیلییی گریه کردم همون شب اصن امضامم واسه همین دیروزه دیگ ولی فهمیدم وایب م ...

🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

ببین میدونم خیلی سخته منم خیلییی گریه کردم همون شب اصن امضامم واسه همین دیروزه دیگ ولی فهمیدم وایب م ...

انشاالله زودی بیاد با دل شاد بیاد 

بمونین براممم❤️❤️

🤣🤣🤣 وایی پارممم می فهمییی؟  هییچیی نخوندم باز پارسال یه ریز نگاهی کرده بودم امسالل چنااانن ...

😂😂

من کنکور دی زدم از هر ده تا ۹تاش غلطه 😐

پشمام غریبانه داره میریزه نمیتونم جلوش بگیرم💔🤣🤣🤣