2777
2789
مرگو گفتم

اها

ذهنم..... 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنم شغالی از خودتونه😂😂💔 تا تو باشی بچه خوبی باشی نوچ نوچ نوچ😂😂

از شغال خوشت اومده ها😭😂😂😂

حیفش یعنی هنوز دارم فشار میخورم 

@دندونای_پایین_سوکجین.مادر بمیره براااااااات😭😂😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
بگیره بخوابه  حرف تزنه  نق نزنه  پول نخواد  زر نزنه

ااین مورد که میگی دیدمش واستا آدرس میدم بنویس😂💔

کره مریخ کوچه سوم دست چپ در قرمزه بگو از طرف من اومدی 😂😂💔😔

ابتدا بگو خرما استعاره از چیست ؟؟؟

استعاره از 

خَر مایه😐😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حقیقت محضه چرا نمی‌خوای باور کنی😔💔😂

فنچو نگا

اینقدر جیک جیک نکن🥺

هرچی من میگمه😌🚶‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حجیون یکی باس خودم و نجات بده  این عسله دوزاری کجش افتاده من خرمایم  دیده تیکه خوبه میخو ...

بمولا من دنبال یکیم نجاتم بده 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😂😂

ااین مورد که میگی دیدمش واستا آدرس میدم بنویس😂💔 کره مریخ کوچه سوم دست چپ در قرمزه بگو از طرف من ا ...

تا اوجا حال ندارم برم بگو اون بیاد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خرمایه   خر پول

🤣🤣🤣

میشم میشم  دلیل گفتم کککک  بگووو جوووون😂

دلیلت قانع کننده نبود

چص دلیل بود :/

زهرمار جووون

ایششششش