بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
والا منم تاپاله تاپاله تف میزنن ب آدم من دختر خاله و دختر داییای مامانم از بچگی هم بوس ...
🤣🤣تاپاله تاپاله رو دوست داشتم
وای موهام تنم سیخ شد با تعریف کردنتتتت
من از لمس فیزیکی بدم میاد برعکس همه ادمای اطرافم بغلی اهههههه😬🚶♀️
انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
واییی واقن حس میکنم پیر شدم :/😔😂 نه ینی جوون شدم چون نوجوونیم امسال تموم میشه ..🙂😂
پیریت تموم شده داری میری به سوی مرگ😔🤣🤝
نه نه نگرانم نباش از بس مکنه بچه نمیکنه😂😂 خواهش میکنم عسلیی😂❤️🍯
🤣🤣🤣عشقی 💜🥺