2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قربونت😂❤️ یکم از افسردگی تولد با کلاست کم شد؟❤️😂

خدا لعنتت نکنه 😂😂اره خیلی تاثیر داشت واقعا ازت ممنونممممم جوجه

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

قصدم همینه که نره پایین😔😂 ساقه طلایی چطوره 

عجبا 🔪😭😂

نه مرگ با اون قطعیههه

یه جعبه شیرینی خامه ای بده قربون دستت😂😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
وقتی من بهمنیم و الان یازدهمم تموم شد به نظرت ازت کوچیکترم ؟ تو نیمه اولی ای من نیمه دومی ..😂👌🏻 ...

جرررر پیرتر از منی😔😂😂😂منم یازدهمم تموم شد ولی تو پیرتر از منی 😂😂😂😔الگوت منه بچه بودم 😀😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یس🤣🤣🤣

خب حالا پررو نشو😔😂

جرررر پیرتر از منی😔😂😂😂منم یازدهمم تموم شد ولی تو پیرتر از منی 😂😂😂😔الگوت منه بچه بودم 😀😂

خب سر همین نیمه اولی دومیو گفتم دیگ ..😐😂

پیر عمته :/🔪😂

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
امشبو میگذرم

وای واقعا لطف کردی   

اما من دیگه گذشتم چه امشب که فردا شب چه شب های دیگر😔😂😂