2777
2789
عنوان

منظورش چی بود؟ حق با کیه؟

141 بازدید | 13 پست

اگه ی نفر بهتون بگه

آدم همه جاش قراضه باشه

ولی دلش صااااف باشه…

شما چی برداشت میکنید.

بینتونم شکرآب باشه.خواهشن نگید ولش کن و فلان و بهمان

فقط برداشتتونو بگید

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

به نظرم کنایه به دورویی باشه 

یا اینکه به جای ظاهرت اخلاقتو درست کن 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کینه ای چیزی هستی 

میشه واسم گزارش بزنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11459743/خانما-بیایید-بگین-ماهانه-چقدر-خرج-خودتون-و-خونه-تون-میشه?postId=298978579

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

من اگر این حرفو بزنم خطاب ب خدم میگم ، من اگ قیافم داغونه مریضم و فلان ولی دلم صافه ..

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
یعنی زشتی ولی از نظر اخلاق و روحیات خیلی خوبی

اشتباه دیدم دعوا بوده 

یعنی یه کاری کردی که باعث ناراحتیش شدی و میگه دلت صاف نیس و به جای ظاهرت به اخلاقت فکر کن

من اگر این حرفو بزنم خطاب ب خدم میگم ، من اگ قیافم داغونه مریضم و فلان ولی دلم صافه ..

به من گفت بینمون شکرابه.و جرو بحث کردیم.

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
به من گفت بینمون شکرابه.و جرو بحث کردیم.

خب بهت گفته کاش ظاهرت انقد قشنگ نبود ولی دلت صاف بود

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁