2777
2789

تلاش 

پشتکار 

استمرار

آزمون

تست

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمون قلمچی کی برم ثبت نام خوبه؟؟ از مهر؟   و اینکع خودتون کنکوری؟  

مهر ـمهم نیست من کجام تو قشنگ بساز آینده اتو:) 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

از همین الان شروع کن و بهونه نیار

درست و هوشمندانه تلاش کن

ناامید نشو و هیچوقت کم نیار

ب توانایی های خودت ایمان داشته باش 

تحلیل آزمون مهمتر از خود آزمونه

اولویتت تست باشه ن درسنامه

ایشالا سال بعد شاهد موفقیتت باشم♥

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
از همین الان شروع کن و بهونه نیار درست و هوشمندانه تلاش کن ناامید نشو و هیچوقت کم نیار ب توانایی ...

ایشالااا

مرسی از راهنماییت😍❤️

امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی 😘😘❤️❤️

ایشالااا مرسی از راهنماییت😍❤️ امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی 😘😘❤️❤️

♥😚

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^