2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😊

100 بازدید | 7 پست

خیلی تنهام هیچکسی رو ندارم تک فرزندم که هستم یک سگ دارم که اونم دامداری پدرمه و مامانم اجازه نمیده و با وجود اینکه اون رو از بچگی خودم بزرگ کردم و خود مامانم الان چند وقتیه که یک سگ دیگه که مال یک نفر از فامیلامونه اونو نگهداری میکنه داخل خونه حتی روی تخت با وجود ریزش مو شدید  ولی سگ منو دعوا میکنه تنها دلیل خوشحالیم سگمه یعنی در حدی که اگر اون نبود شاید خودکشی میکردم و تنها چیزی که نمیذاره و هی این فکر رو دور میکنه سگمه چون اونم مثل من تنهاست مامانم همش بهم فوش میده و توهین میکنه الانم که ازمون تیزهوشان و نمونه رو خراب کردم مدام بهم تیکه میندازه واقعا مامانم که باهام اینجوری میکنه بقیه که از قبل میکردن و تیکه میداختن چیکار میکنن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میشه یه مادر آنقدر خودخواه میشه😡 هرچند دلبستگی به حیوانات خیلی جالب نیست چون هم برا اونا بده هم ...

خودم میدونم اما از شدت تنهاییمه حتی یک دوست خوبم ندارم امسالم که تازه دارم میرم متوسطه دوم حتی از همکلاسی هامم جدا شدم   

عزیزم با ما حرف بزن😘 تحمل کن تا ابد قرار نیس تو اون خونه باشی

خیلی ممنونم از همتون متاسفانه مامانم خیلی هم نت برام نمیگیره الانم چون خیلی حالم بد بود مجبور شدم شارژ پولی باقی مانده گوشیم رو نت ۱ ساعته بگیرم که یکم حرف بزنم   

ببین این که نت نمی گیره رو واقعا نمی دونم چی بگم ....

ولی خیلی از همسنای ما وضعشون همینه . منم خیلی تنهام . 

من حتی با همکلاسی هامم دوست نبودم . الآنم هیچچچچ دوستی ندارم و تنهایی تنهام . حیوون خونگی هم که مامانم حتی خرگوش هم اجازه نمیده چه برسه سگ . بعد حتی تنهایی بیرونم نمی تونم برم آرایش و .... که اصلا . 

خیلی ممنونم از همتون متاسفانه مامانم خیلی هم نت برام نمیگیره الانم چون خیلی حالم بد بود مجبور شدم شا ...

به بهونه درس و کتاب ازش پول بگیر خودت بخر،تا والدین الکی سخت میگیرن گاهی مجبور میشیم دورشون بزنیم

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️