2821
2789
عنوان

یه خونه ۲۵۰ متری

230 بازدید | 14 پست

بچه ها بین ی خونه ۲۵۰ متری خیلی اوکی و نوساز تو‌ی روستای نزدیک به شهر که از خودتم باشه و مستاجری‌ تو شهر بزرگ کدومشو انتخاب میکنید؟ ☹️

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینایی ک میگن روستا  حتمن تجربه شو نداشتن 

دختر خاله منم از شهر پاشد رفت روستا بخاطر صابخونه شدن 

ولی هیچ ارزشی نداره 

بچه اش میره مدرسه روستا 

اصلن ادم دلش میگیره 

بچه بدون امکانات 

خودشون 

اینم شد زندگی اخه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
اینایی ک میگن روستا  حتمن تجربه شو نداشتن  دختر خاله منم از شهر پاشد رفت روستا بخاطر ص ...

ن روستایی ک من میگم از خیلی شهرای یسری استانا بهتره واقعا

هرجا رفتم سفر امکانات اون روستا از خیلی شهراش خیلی بیشتره 

همه چی هم داره سینما داره سه چهارتا باشگاه داره 

معازه فراوون داره و غیره فاصلشم تا شهر ۱۰ دیقس

ولی بازم دو دلم بخاطر یسری مسائل مثل خودم ک دانشجوهستم و این چیزا

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
ن روستایی ک من میگم از خیلی شهرای یسری استانا بهتره واقعا هرجا رفتم سفر امکانات اون روستا از خیلی ش ...

چه عالی

کجاست این روستا 

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
ن روستایی ک من میگم از خیلی شهرای یسری استانا بهتره واقعا هرجا رفتم سفر امکانات اون روستا از خیلی ش ...

پس روستا نمیشه ک اسمش چیه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز