2777
2789
عنوان

ریپو رت شدن

177 بازدید | 19 پست

بی دلیل یهو توی تلگرام ریپورت شدم وقتی میخوام پیام بدم مینویسه که فقط میتونید برای کسی که شمارتون و ذخیره داره پیام بدین تو گروهم نمیتونم پیام ارسال کنم 

تلگرامم معتبر و رسمیه کاملا و اصلا مزاحم کسی نشدم تا حالا پیام نفرستادم به افراد ناشناس یا فحشی چیزی ندادم اصلا کاری نکردم چرا اینطور شده؟

فقط امروز تو یه گروه مهاجرتی درباره ی مهاجرت سوال کردم جوابمم دادن یکی دو ساعت بعدش این اتفاق افتاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن حذف نمیکنه

نمیدونم من هیچچچچچچ کاری نکردم به خدا چرا یهو اینجوری شده اصلا من جایی پیام ندادم که کسی بخواد پیامم و یا خودم و گذارش بزنه

اصلا ایدی ندارم شمارم مخفیه و با کسی نمیحرفم 

دلایل دیگم داره توی نت سرچ کن میاد

هیچکدوم نبود به قرآن

فقط یکی بود نوشته بود سرک کشیدن تو پی وی کسی و نگاه کردن پروفش من تو همین گروه مهاجرتیه یه خانوم و شوهرش باز کردم عکسشون و دیدم هیچ پیامم ندادم هیچ کاریم نکردم فقط دیدم یا نوشته بود استفاده از قابلیت لست سین به مدت طولانی که خب من این و فعال کرده بودم همون موقع نصب که دوماه پیش بود تا الان و پی وی دوست قدیمم هم که بهم زدیم و نگاه میکردم یعنی به خاطر ایناست؟؟؟؟ ولی گوشی قبلیمم که تل داشتم قابلیت لست سین فعال بود و عکس پروف آدمای ناشناسم میدیدم اما اینطور نشده 

دلایل دیگم داره توی نت سرچ کن میاد

اگه پی وی کسی و بدون هیچ کاری فقط نگاه کنیم اون شخص میفهمه و گذارش میزنه؟

آخه من پی ویم و با دوستم حذف دو طرف کردم و از اونجایی که آیدیم ندارم اون هیچ دسترسی به من اصلا نداره

اگه پی وی کسی و بدون هیچ کاری فقط نگاه کنیم اون شخص میفهمه و گذارش میزنه؟ آخه من پی ویم و با دوستم ...

ن عزیزم ببین این تلگرام اصن کاراش معلوم نی بشدت فضای بیخود و بی قانونیه صبرکن چن روز درست میشه چون باراولت بود ولی نکران نباش